Det velkendte skomærke Bubetti har eksisteret siden 1986, og har i al den tid stået for høj kvalitet, lækre materialer og fantastisk holdbarhed. Selvom mærket er dansk, får de deres sko og støvler produceret på en familieejet fabrik i Firenze, hvor der ikke er en finger at sætte på det italienske håndværk. Oplev vores skarpe tilbud på Bubetti støvler og sko lige her og glem ikke at du får fri fragt på køb over 300,-. 

Filtrer efter

Mærke
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 13 af 13

Tilbud på Bubetti sko af høj kvalitet

Når vi skal gøre plads til nye varer på webshoppen, benytter vi muligheden for at tilbyde vores kunder nogle ekstra fordelagtige tilbud på Bubetti sko og støvler. De fantastiske designs fra det danske mærke har et tidløst og klassisk udtryk, som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Den høje kvalitet, når det kommer til håndværk og materialer, er ligeledes med til at give dig en holdbar og slidstærk støvle eller sko, der kun bliver skønnere med årene. Brandet arbejder blandt andet med skind, der er vegetabilsk garvet. Skindet er tykt og naturligt, så hver sko har sit eget unikke udtryk. Her i vores udvalg af tilbud på Bubetti kan du altid finde en lækker og komfortabel Bubetti støvle, der giver sig i skindet og tilpasser sig din fod. Vores tilbud på Bubetti kan blandt andet byde på ankelstøvler, sneakers, snøresko, snørestøvler, sandaler og høje støvler. Uanset om du søger sorte eller brune lædersko, så føler vi os overbeviste om, at du kan finde et par, der falder i din smag, her i vores store udvalg af fordelagtige tilbud på Bubetti. Husk at når du handler her på webshoppen, får du lynhurtig dag til dag-levering.

Oplev vores skarpe tilbud på Bubetti sko og støvler

Det er de færreste af os, der ikke elsker et godt tilbud. Hvis du køber dine Bubetti sko og støvler her på siden, er du garanteret nogle af markedets skarpeste priser. Året rundt tilbyder vi fordelagtige tilbud på sko, der ikke kun er smukke at se på, men også er fantastiske at have på. Vores gode tilbud på Bubetti sko er til alle jer kvinder, der nyder at forene stil, komfort, kvalitet og gode priser. En lækker lædersko eller støvle her fra udvalget er den perfekte investering i enhver kvindes garderobe, da du får det helt rigtige tidløse og universelle look, der kan bruges til alverdens lejligheder. Din nye Bubetti sko er håndsyet af italienske håndværkere, der har helt styr på deres kram, så du ved, at du er blevet den heldige ejer af en holdbar sko, der kan følge dig mange år ud i fremtiden. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 28 83 26 83, hvis du har spørgsmål til sortimentet af tilbudsvarer fra Bubetti. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette model og størrelse. Se nærmere på vores tilbud lige her.