Nature snøresko er nok det oprindelige kendetegn for det danske skobrand Nature. Rigtig mange af deres sko og støvler er med snøre, og det er de meget kent for. Deres snøre er blandt andet lavet af genbrugsmaterialer, ligesom deres såler er. 
Der findes forskellige skafthøjder på snøreskoene fra Nature, altefter om det er en kort sko, eller en lille støvle der går lidt mere op på anklen. 

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Smarte Nature snøresko

Vi sælger snøresko fra Nature til stortset alle aldre og alle målgrupper. Kunden går lige fra at være den unge modebevidste pige, til de ældre kvinder der ønsker et godt fodtøj, med særlig vægt på kvalitet og komfort. Der ligges også mere og mere vægt på det bæredygtige design fra Nature, samt de er begyndt at lave noget mere lækkert og dyrere skind, som er økologisk til den kunder der ønsker dette. 

Nature snøresko i forskellige varianter

Nature snøresko går meget indunder deres kategori "sko", da store set alle alle sko fra Nature har snøre.
Når du vælger at købe dine Nature snøresko hos Unik Sko, sørger vi for at du får en fantastisk vare, med god komfort, og selvfølgelig tryghed i din handel. Derfor kan du være sikker at vi har faste priser i Unik sko, og at du ikke betaler for meget for dine snøresko fra Nature. Samtidig får du fri fragt, når du handler for over 300 kr, hvis vi må sende dig dine nye Nature snøresko med GLS pakkeshop.
Husk du har altid 14 dages fuld returret og så leverer vi dine nye snøresko med vores dag til dag levering – inden for alle hverdage. Sådan kan du være sikker på, at vi kort tid efter din bestilling, allerede er i gang med at behandle din ordre og sende dine nye sko afsted til dig, så du kort tid efter bestilling kan tage dine nye snøresko i brug.