Førhen var snøresko eller kondisko noget, sportsudøverne bar. I dag er det en stor trend inden for moden at bære sneakers til hverdag og på arbejdet. Det handler blot om at finde den rette model og style den korrekt. På denne side kan du købe lækre Ca’shott snøresko i forskellige designs, som forener det sporty med det elegante. Fordi Ca’shott arbejder med skind i deres kollektioner af sko, får deres snøresko et luksuriøst design, der gør dem til mere end ”bare” kondisko. Skoene emmer af kvalitet og stil, fordi man kan både se og føle, at skindet er af prima kvalitet. Via forskellige farver, prægninger og detaljer gør Ca’shott hver snøresko til noget særligt. Hver sæson imponeres vi over brandets evne til at gentænke klassisk fodtøj og tilføre det nye, spændende detaljer. Et lækkert par snøresko i læder kan bæres til jeans for et afslappet hverdagslook, men kan også styles med nederdel eller pæne bukser til arbejdsbrug. Sikkert og vist er det, at du iført et par kondisko eller sneakers er garanteret maksimal komfort takket være den flade bund og de ergonomiske såler.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Lækre og komfortable Cashott snøresko

Et lækkert par snøresko i læder kan bæres til jeans for et afslappet hverdagslook, men kan også styles med nederdel eller pæne bukser til arbejdsbrug. Sikkert og vist er det, at du iført et par kondisko eller sneakers er garanteret maksimal komfort takket være den flade bund og de ergonomiske såler.

Snøresko fra Cashott i moderne design

Er der noget bedre end, at få noget nyt man kan springe i. Nej vel. Vi kvinder elsker sko. Det er også grunden til, at vi hos Unik Sko har noget for enhver smag. At få pakken med posten, åbne den og opdage at der deri er det helt perfekte par Cashott snøresko, er en skøn oplevelse. For mange af os kvinder er damesko en passion. Og det er det også for Cashott. Derfor er Cachott også en førende dansk producent af smarte, moderne og klassiske sko til os kvinder. Hos Unik Sko har vil vi gjore det nemt for dig at shoppe trygt online. Derfor tilbyder vi fri fragt med GLS, dag til dag levering samt 14 dages fri returret. Find det næste par der skal erobre ærespladsen i skoskabet og shop dine snøresko fra Cashott her hos Unik Sko. God fornøjelse.