Hos Unik sko finder du flade sandaler til hver en smag, hver en alder samt i forskskellige prisklasser og kvaliteter. Bella Moda laver simpelthen de fineste italienske flade sandaler, som ligger vægt på gode skindkvaliteter, men samtidig en unikt fint design. Bella Moda er et af de mærker, hvor vi kan tilbyde pæne, smarte, lette og lidt mere pyntede sandaler, hvis man ikke er til det grove og rå look. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 4 af 4

Feminine flade sandaler fra Bella Moda

Prisen på flade sandaler fra Bella Moda er altid rigtig konkurrencedygtige, og formår stadig at lave alt i gode skindkvaliteter med gode pasform. Bella moda sandaler kan bruges til enhver lejlighed - både hverdag, men også hvis man skal være lidt pæn til en festlig lejlighed, men ikke er interesseret i at have noget på med hæl. Så er Bella Moda sandaler helt sikkert en oplagt mulighed. 

Bella Moda udvikler deres kollektion hvert år, og finder hele tiden med nye gode ideer, men stadig er der også ofte de gode klassiske med hvert år, hvor skindmaterialet, farver mm er ændret. Vores flade sandaler fra Bella Moda skiller sig meget ud i forhold til de resterende mærker, da de har deres helt eget touch på fodtøjet. Bella Moda laver nogle virkelig skønne gode sandaler til en rigtig god pris, og du får rigtig meget for pengene. Alt er læder, både i selve sandalen men også indersålen som ens fødder træder på dagen lang.

Lækre smarte Bella Moda flade sandaler

Vi sælger de flade sandaler fra Bella Moda rigtig godt, og til rigtig mange forskellige kunder. Deres kollektion er meget bred, og har mange forskellige flade sandaler til rigtig godt priser, der er det stort set alle vores kunder der køber Bella Moda sandaler. De helt unge piger er vilde med de flade sandaler fra Bella Moda, hvor der er lidt pynt og glitter på, og de ældre kunder er mere til de lækre kernelæder sandaler. Fælles for dem alle er, at de er utrolig fine i designet, og er lavet i meget lækre bløde skindkvaliteter. Priserne starter som regel fra 399kr hvilket gør at folk tit vælger 2 fine sandaler i stedet for et enkelt par.
Bestil hos Unik sko, og vi leverer dagen efter med GLS. Du har 14 dages fuld returret.