Det danske brand Pavement har med sine moderigtige, smagfulde og elegante designs etableret sig med mere end 400 butikker i hele Skandinavien og Europa. De er elsket for deres solide håndværk, unikke detaljer og trendy styles, som alle er kendetegnet ved deres genkendelige nordiske twist. Enhver der elsker moderigtige støvler i høj kvalitet, vil sætte pris på vores brede udvalg af Pavement støvler her på siden. Find topmoderne og behagelige Pavement støvler til piger og kvinder lige her.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Tidssvarende designs til kvinder og piger

Hver Pavement støvle er designet med fokus på sublim pasform, og stor respekt for de materialer der er brugt. Dette resulterer i en støvle med høj komfort og holdbarhed ud over det sædvanlige. Disse kvaliteter er hvad, du kan forvente af vores flotte udvalg af Pavement støvler her på siden, som blandt andet byder på støvler med snører, støvler i ruskind og støvler med lynlås. Det danske modebrand har en finger på pulsen, når det kommer til de nyeste strømninger i modebilledet, og det ses tydeligt i deres smagfulde og modeprægede støvler og sko, som vi er stolte af at føre et udvalg af her på siden. Hvis du holder af at lade dig inspirere af tidens trends og tendenser, og søger lækre støvler, som kan bruges til både hverdag og festlige anledninger, så tror vi, at du vil synes om vores sortiment af Pavement støvler her i kategorien.

Gode tilbud på Pavement støvler året rundt

Vores udvalg af stilfulde og elegante Pavement støvler er til piger og kvinder i alle aldre, der holder af moderne styles, som kan bruges sæson efter sæson. Her i vores udvalg af Pavement støvler findes der modeller og priser til enhver smag, så her kan du med garanti finde en smart støvle, der ikke overskrider dit budget. De fleste kan være med på priserne her i kategorien, der beviser, at kvalitet, design og fordelagtige tilbud sagtens kan gå hånd i hånd. Året rundt kan du finde nye modeller og gode rabatter på sæsonens lækreste Pavement støvler lige her på siden. Har du lyst til at se, røre eller prøve vores mange flotte Pavement støvler, er du altid velkommen i vores lokale butik i Nykøbing Falster. Uanset om du handler i butikken eller online, står vi klar til at betjene dig og yde service i særklasse. Du kan til hver en tid fange vores passionerede medarbejdere på telefon +45 28 83 26 83 eller gennem hjemmesidens chatfunktion.

Alt i smarte Pavement støvler

Vi opdaterer jævnligt udvalget af Pavement støvler her på siden, og tilbyder altid et bredt udvalg af størrelser og designs til velklædte kvinder og piger. Der er rig mulighed for at finde en elegant støvle eller chelsea boot, som kan bruges til kjoler og nederdele eller en chunky vinterstøvle, som kan få dig sikkert gennem vinteren. Hvis det er tid til at opdatere garderoben med en alsidig, holdbar og trendy støvle, går du ikke galt i byen med en Pavement støvle her fra Unik Sko.