Tamaris høje sandaler fås i mange forskellige varianter og designs. Herunder vil du finde et udvalg af høje sandaler, som er meget forskellige og som kan bruges til hverdag men også modeller til fest. Vi har både Tamaris høje sandaler med kilehæl og med almindelig hæl osv - dette gør at sandaler er utrolig forskellige og henvender sig til forskellige folk samt lejligheder. Sålerne i de høje sandaler er oftest med Touch It eller ANTISHOKK, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 20 af 20

Flotte og trendy høje sandaler fra Tamaris

Tamaris udvikler sig rigtig meget fra sæson til sæson, og går meget op i at følge med modens trend, men til en billigere sum penge. Det gode ved de høje sandaler fra Tamaris er, at man kan være 100% sikker på, at det er en sandal man kan have på en hel dag, da Tamaris ligger utrolig meget vægt på en blød komfort, og nogle såler man kan have på en hel dag. Der findes sandaler med både kilehæl, stilethæl og mere chunky hæl. Derfor er det let for dig at finde lige præcis de sandaler der passer bedst til dig og dit behov, da udvalget er så stort og forskelligt. Hvis behovet er en praktisk hverdags sandal med lidt hæl på, er Tamaris helt sikkert mærket hvor du kan finde det, ligeledes med en elegant feslig sandal, er der store muligheder hos Tamaris. 

Hos unik sko har vi altid et flot udvalg af Tamaris høje sandaler

Uanset om du er på udkig efter et par høje sandaler til fest, hverdagsbrug eller andet, så vil der altid være en masse forskellige høje sandaler at vælge fra Tamaris. Tit er der flotte høje sandaler som dækker bredt, og som kan bruges til rigtig mange ting. Det er ofte de sandaler vi sælger mest, da folk gerne vil have noget brugbart og funktionelt. Igen er priserne på Tamaris sandaler ubeskrivelig gode, og det vinder de tit på, at komforten er rigtig god. Der findes et hav af forskellige farver og materialer, derfor er der nok altid noget der falder i din smag.