Bella moda er et mærke der produceres i Italien. Bella moda sko er baseret på et design til kvinder, som elsker fashion sko, og samtidig er af god kvalitet. De laver super fine sko til damer, i fine priser hvor der bruges rigtige skindsmaterialer. Bella moda indgår mest i vores sommer kollektion, hvor vi har en masse fine sandaler derfra.

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 18 af 18

Skønne sandaler fra Bella Moda

Vores største udvalg af Bella Moda sko er altid i foråret og om sommeren, da vi mest præsenterer deres skønne sandaler. Deres kvaliteter er rigtig lækre, og har en god komfort, samtidig med at deres priser bliver holdt nede på et rigtig fornuftigt prisniveau. Vi sælger sko og sandaler fra Bella Moda til stort set alle kvinder i alle aldre. Bella Moda dækker en rigtig bred målgruppe, da de har utrolig mange forskellige sko, støvler samt sandaler. Prisen bliver holdt på et rigtig pænt niveau, især når man sammenligner med de lækre kvaliteter. Alt er i læder både indvendigt og udvendigt, og sålerne er fantastiske bløde. Alt er lavet og produceret i Italien, men alle varer er stort set normale i størrelsen, dvs det er ikke italienske størrelser. 

Lækkers fodtøj til alle kvinder fra Bella Moda

Ved mærket Bella Moda får du rigtig meget for pengene, og det er et mærke vi er glade for at sælge, da det rammer så stor en målgruppe som det gør. Er du på jagt efter en pæn sandal eller sko, som gerne må være lækker i kvaliteten, men til en fornuftig pris, så er Bella Moda det helt rigtige mærke at kigge nærmere på. Der er lidt af hvert til enhver smag, om du er til de helt nedtonede klassiske modeller, eller om du gerne vil have lidt pynt og glitter på.
Vi håber du er blevet inspireret af nogle af alle de fine modeller fra Bella Moda ovenfor. 

Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark ved køb over 300 kr . Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.