Bella moda er et mærke der produceres i Italien. Bella moda sko er baseret på et design til kvinder, som elsker fashion sko, og samtidig er af god kvalitet.
De laver super fine sko til damer, i fine priser hvor der bruges rigtige skindsmaterialer. Bella moda indgår mest i vores sommer kollektion, hvor vi har en masse fine sandaler derfra.

Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.

Vi har desværre ikke flere Bella Moda, men klik her og se vores store udvalg af Mærker

Skønne sandaler fra Bella Moda

Vores største udvalg af Bella Moda sko er altid i foråret og om sommeren, da vi mest præsenterer deres skønne sandaler. Deres kavliteter er rigtig lækre, og har en god komfort, samtidig med at deres priser bliver holdt nede på et rigtig fornuftigt prisniveau. Vi sælger sko og sandaler fra Bella Moda til stort set alle kvinder i alle aldre. Det dækker en bred målgruppe. Vi håber du er blevet inspireret af nogle af alle de fine modeller fra Bella Moda ovenfor. Ved bestilling af et par, sender vi din vare fra dag til dag, altid fragtfrit med GLS.