Snøresko er et hint for tiden, og en rigtig god overgangs sko. Wonders er selvfølgelig også med på moden, og laver derfor også forskellige snøresko. Det er dog ikke den genre vi gør os mest i, da Wonders har rigtig mange andre gode modeller. Men Wonders snøresko kan både være meget fine og samtidig er der også mange modeller der er mere grove i det. Komforten er ligeledes her rigtig god, som ved alle andre produkter fra Wonders. 
Følg med i udvalget af Wonders snøresko herunder.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Wonders snøresko til alle årstider

Forår. Sommer. Efterår. Vinter. Klimaet herhjemme giver os anledning til at finde en god damesko som kan klare de skiftende vejrforhold. Wonders snøresko er en super god overgangssko og et godt bud på sådan en damesko. Så er du også, som vi kvinder er flest, på jagt efter den hel rigtige snøresko som kan bruges i mange forskellige sammenhænge, så kan du roligt hoppe i en par snøresko fra Wonders. Wonders snøresko er en damesko som gør dig klar til at tage mange skidt. Fremad. Baglæns. Hurtige. Langsomme. Uventede. Modige. Kort sagt: Damesko fra Wonders har det hele. Og det bliver bedre endnu.

Tidløse snøresko fra Wonders

Snøresko fra Wonders er generelt et produkt der aldrig går af mode. Det er sko der bliver lavet nærmest året rundt, og som folk benytter sig meget af i Danmark, netop også på grund af det danske klima. En Wonders snøresko kan både være den klassiske herre inspireret sko, men også en snøresko med hæl, samt en mere sneakers inspireret snøresko. De formår at lave dem alle meget klassiske og elegante, og med en design som vi i butikken laver helt til os selv. Der er altid fine detaljer på Wonders snøresko.
Fordi hos Unik Sko får du fri fragt med GLS, dag til dag levering og 14 dages fri returret. Køn din nye Wonders i dag, og prøv dem på i morgen. Vi behandler din bestilling så snart du har sendt os den.