Pavement er et nyere dansk skomærke, der leverer moderigtige kvalitetssko til den stilbevidste kvinde. Deres sortiment spænder bredt og byder på lækre sko til både hverdag og fest. Fordi Pavement er lig med trendy design og god kvalitet til rimelige priser, er vi glade for at kunne præsentere vore kunder for netop dette brand her hos Unik Sko. Nedenfor kan du se nærmere på udvalget af Pavement loafers her på webshoppen. Loafers er en praktisk hverdagssko med flad sål, der er let inspireret af herremoden. Det giver dem et elegant, men samtidig afslappet udtryk, som kan styles på flere forskellige måder. Her hos Unik Sko er vi vilde med, at Pavement hovedsagligt designer sko og loafers i ægte skind. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

God hverdagsstil med Pavement loafers

Pavement loafers er med den flade sål og den gode komfort en dejlig let hverdagssko, som du hurtigt kan hoppe i, når du skal ud af døren. I et par behagelige loafers kan du også klare dagens gøremål med massere af stil – for det er der nemlig massere af i et par loafers. Pavement fremstiller nemlig nogle utrolig lækre loafers i et unikt og elegant design, der har fundet inspiration fra herremodens look. Resultatet af de mange spændende elementer er et afslappet, men stadig elegant sko, der kan sammensættes med mange forskellige outfits i hverdagen, og som kan skabe lidt spændende kontrast til resten af outfittet. De moderne Pavement loafers er af høj kvalitet og holdbarhed, da de fremstilles i lækre og slidstærke materialer. Du kan her hos Unik Sko finde denne type sko i flere forskellige designs med flotte detaljer og spændende farver, og med den høje kvalitet vil du have glæde af dem i lang tid. Du har derfor mange gode muligheder for at pifte hverdagslooket op med et par lækre og komfortable sko. Vi er derfor ikke i tvivl om, at loafers af mærket Pavement er ideel til den modebevidste kvinde, der også gerne vil have kvalitet og komfort.

Loafers i skindkvaliteter fra Pavement

Fordi det hele er lavet i gode skindkvaliteter, giver det skoene en kvalitet og holdbarhed trods det fornuftige prisniveau. Pavement er desuden dygtige til at aflure tidens største trends og tendenser og inkorporere dem i deres kollektioner af sko på en måde, der er troværdig i forhold til deres eget brand. Derfor er loafers at finde i deres udvalg, idet de herreinspirerede sko, der er lige til at stikke fødderne i, er meget populære netop nu og formentligt vil fortsætte med at være det i mange sæsoner fremover.