På denne side kan du se de mange fine Pavement espadrilles, som det populære skomærke står bag. Vi har nøje udvalgt sortimentet her hos Unik Sko, så vi er sikre på, at der er noget for enhver smag. Espadrilles er lette, små sko med flettet bund, der er supernemme lige at hoppe i. Skoene er oplagte at bruge i forår- og sommermånederne, når du gerne vil være iklædt noget let fodtøj, som ikke nødvendigvis skal være sandaler. 

Vi har desværre ikke flere Pavement espadrilles, men klik her og se vores store udvalg af Espadrilles

Sommerlige Pavement espadrilles

Skoene har en let, sydlandsk charme, som er med til at gøre dem endnu mere sommerlige at have på. Denne type sko er efterhånden en fast del af Pavements forårs- og sommerkollektioner. 

Hvis du gerne vil give dit sommeroutfit det sidste, flotte finish, så kan Pavement espadrilles uden tvivl give dit look lidt mere sommerlig charme. Skoene er lette og hurtige at hoppe i, så disse sko er et rigtig godt alternativ til sandaler, når du ønsker noget let og behageligt fodtøj. Skoene passer også til rigtig mange lejligheder. Et par espadrilles er derfor en fantastisk sko at have i skoskabet. Vi har her hos Unik Sko samlet et spændende udvalg af Pavement espadrilles i forskellige farver, designs og materialer, så du kan finde den model, der passer til din sommerstil. Vi kan også anbefale dig at holde øje med siden her, da der hver sæson kommer nye, spændende modeller af denne lækre sommersko. Ud over at de flotte espadrilles fra Pavement tilfører massere af sommerstemning til dit outfit, så giver de dig også en god komfort. Skoene er nemlig designet med dejlig bløde såler – så du kan roligt hoppe i disse sko, når du er på farten i forårs- og sommermånederne. Derudover er skoene også udstyret med en slidsål i gummi, hvilket gør dem ekstra holdbare. Du kan derfor uden problemer hoppe i de charmerende og unikke espadrilles fra Pavement alle de gange, du har lyst til.

Nye modeller af espadrilles fra Pavement hver sæson

Hver sæson kommer der nye spændende espadrilles-modeller i forskellige materialer og farver. I udvalget herunder kan du vælge mellem flere varianter i skind med forskellige prægninger samt i forskellige farvenuancer. Et af kendetegnene ved espadrilles er, at de har en lille tåkappe, der forstærker skoens snude, og som giver skoen sit karakteristiske udseende. Kappen kan både være lavet af læder i en flot kontrastfarve til resten af skoen, eller den kan være fremstillet i et lille stykke hæklet tekstilmateriale. Du kan her hos Unik Sko vælge mellem Pavement espadrilles i mange flotteste designs.