Vi har altid et bredt udvalg af flade støvler, også fra Angulus. Flade støvler er altid et hit, da de kan bruges til stort set alting. På vores flade støvler fra Angulus er der altid lagt stor vægt på den fantastiske komfort i de bløde rågummisåler, samt deres lækre 100% naturmaterialer i skind. Angulus formår at lave et look der både er råt, komfortabelt, pænt og stadig smart og modepræget. En støvle der går til alting, både bukser, kjoler mm. Ved køb af en Angulus støvle sikrer du dig en støvle med lang levetid. Du kan se udvalget her nedenunder.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 17 af 17

Smarte og lækre flade støvler fra Angulus

Vi er begyndt at sælge rigtig mange flade støvler fra Angulus og her spænder modellerne over en virkelig bred målgruppe. De helt smarte modeller Angulus er begyndt at lave, falder i rigtig god jord hos de unge, og samtidig de voksne der er til smarte men stadig komfortable støvler. Stadig er der mange af de helt klassiske praktiske modeller, som går til alle. Hos Angulus får du et par flade støvler som er meget tidløse og som holder i rigtig lang tid. Både skindet og sålerne er meget holdbart og svært at slide op. Trenden rykker rigtig meget hos de store modefirmaer hele tiden, og her formår Angulus virkelig at flytte sig med, hvilket er rigtig godt, da man så får en støvle der kan det hele og indeholder rigtig god komfort for fødderne. Angulus støvler fås i halve numre, derfor kan du få lige præcis den størrelse der passer dig perfekt. Vi leverer gratis med GLS fra dag til dag.

Køb flade støvler fra Angulus og få gode fordele

Damestøvler fra Angulus er et velkendt kvalitetsmærke, som er svær at overse iblandt lækre sko til kvinder i dag. Og hos Unik Sko vil vi gerne gøre det nemt og bekvemt at finde dine nye Angulus flade støvler. Når du har fundet de nye støvler som du ikke vidste, at du ikke kunne undvære, sender vi dig dem med vores dag til dag levering. Det betyder at du på alle hverdage har dine nye støvler dagen efter du har bestilt dem. Og så længe vi må sende med GLS, så er fragten også gratis. Hvis det er fristende, så forstår vi det godt. Vi er her for at gøre det godt for vores kunder at handle online.