Leder du efter den helt perfekte hue til efteråret og vinteren, er du landet det rette sted. Her hos Unik Sko har vi nemlig et bredt udvalg af de populære RE:DESIGNED i varme og lækre materialer. Huerne kommer i forskellige fine design, og du finder både modeller i afdæmpede og sarte farver samt modeller med smukke perler på. Find din favorit i udvalget af RE:DESIGNED huer, vi har samlet her nedenfor.

Filtrer efter

Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Stort udvalg af de populære RE:DESIGNED huer

Her hos Unik Sko finder du et både bredt og alsidigt udvalg af de populære RE:DESIGNED huer i varme og komfortable materialer. Generelt er huerne holdt i afdæmpede farver som grå, brun, sort, hvid og rosa, men det betyder på ingen måde, at RE:DESIGNED har sparet på detaljerne. Du kan nemlig både vælge huer i smuk kabelstrik og med et mere klassisk rib-mønster. 

Er du interesseret i lidt mere bling, kan du også vælge en RE:DESIGNED hue med fine perler på, og vi har naturligvis også både rå og feminine design i udvalget. Uanset hvad du er mest til, er der god chance for, at du finder en hue, der matcher både dine behov og din stil. Fælles for alle RE:DESIGNEDs produkter er, at kvaliteten er helt i top, og med en hue herfra er du altid sikret lækre materialer og smukke detaljer.

Bag om brandet RE:DESIGNED

RE:DESIGNED er et dansk brand, der har eksisteret siden 2003, hvor deres hovedfokus var at skabe lækre lædertasker i høj kvalitet. Siden da har produktporteføljen udvidet sig til blandt andet også at omfatte accessories som RE:DESIGNED huer, vanter, tørklæder og deslige, og det kan vi kun være glade for. 

Brandets danske oprindelse er et kvalitetsstempel i sig selv, og som det ofte gør sig gældende med design fra Danmark, er tingene i orden – sådan er det også her. Vi er stolte af at forhandle de populære RE:DESIGNED huer af flere årsager. Både fordi der er stor efterspørgsel på dem, og så naturligvis fordi vi gerne støtter dansk design i så høj kvalitet. 

Find alt i RE:DESIGNED huer her hos Unik Sko

Har du besluttet dig for, at en RE:DESIGNED hue er det rigtige for dig, så søger vi hos Unik Sko for, at du kan gøre en god handel. Ikke nok med at du får rig mulighed for at vælge lige netop den model, du bedst kan lide, så tilbyder vi også hurtig levering. Vi ved nemlig godt, hvor irriterende det kan være at vente for længe på sine indkøb.

Foretrækker du at have produkterne i hænderne, inden du svinger dankortet, er du meget velkommen til at besøge os i vores butik i Nykøbing F. Du skal blot være opmærksom på, at vi ikke altid har de samme varer i butikken og online. Har du spørgsmål til udvalget af RE:DESIGNED huer eller til andre forhold i forbindelse med dit køb, kan du kontakte os på telefon 28 83 26 83. Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig og hjælpe dig videre.