Wonders er også et af vores førende brands!

Vi har stor succes med vores ballerina og loafers i forår/sommerkollektionen, da det er sjældent man får en ballerina der sidder godt på foden fra dag 1 af. I deres efterårs kollektion har vi stor succes med deres fantastiske bløde gummisåler, som både laves på flade støvler men også på støvler med hæl. Dette gør, at enhver kvinde kan gå i støvler med lidt hæl uden at få trætte fødder.

Vi plejer at sige: "En gang wonders, altid wonders". Det er en mærke man kan have en tendens til at blive afhængig af, og købe igen og igen når man først har haft et par.

Viser 1 - 24 af 34

Wonders er et spansk mærke med super pasform. Det er et mærke, som altid bruger skind hvor kvaliteten er i top, og formår at skabe utrolig komfortable og bløde såler med perfekt komfort. 
De seneste år er Wonders blevet et meget kendt mærke både i Danmark, men også i Spanien. 
Samtidig med, at deres komfort er 100% i orden, laver de også et meget flot og klassisk design. 
Wonders startede med at henvende sig til en voksen målgruppe, og er tit blevet opfattet som et "damemærke". Det har de abolut formået at ændre på. De er blevet meget mere smarte i nogle af deres modeller, og er med på den nye trend hele tiden, så de både henvender sig til unge og de voksne. 

Wonders sandaler, støvler sko mm laves til kvinder i alle aldre. Nedenfor kan du se vores udvalg. Vi køber altid et stort udvalg af wonders.