Ankelstøvler fra Wonders, er nogle af de lækreste og mest behagelige støvler, som stadig ligger i et fornuftigt prisleje. Vi har forhandlet Wonders ankelstøvler lige fra start af, og har altid været et mærke vi er super stolte af at kunne levere. Ved køb af en Wonders ankelstøvle får man rigtig meget for pengene. En lækker skindkvalitet, gode bløde såler, samt en rigtig god komfort på en super klassisk og samtidig smart støvle. Målgruppen er meget bred når der er tale om ankelstøvler fra Wonders, og de passer til stort til alting, og alle personer samt aldre. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 15 af 15

Klassiske og smart ankelstøvler fra Wonders

Wonders er kendt for at lave noget meget lækre ankelstøvler, som har det smarte look, men samtidig er meget klassiske. De har et rigtig bredt sortiment, både modelmæssigt, farvemæssigt og med henblik på forskellige materialer. Ens for alle Wonders ankelstøvler er, at de er lavet på nogle fantastisk bløde gummisåler, så man får en rigtig god komfort. Derfor genkender folk hurtigt mærket Wonders. Hvis man har haft et enkelt par Wonders ankelstøvler, er det meget normalt, at man vælger en vare fra Wonders igen næste gang, da man bliver lidt afhængig af den gode komfort. 

Wonders ankelstøvler til enhver kvinde

Ankelstøvler fra Wonders ligger altid i et fornuftigt prisleje, og dette gør at mange forskellige kvinder køber produktet. Vi sælger ankelstøvler fra Wonders til den unge smarte pige, helt op til den ældre kvinde der søger en støvle med god komfort. Wonders er som de selv siger (made with love), da der er tænkt på både fødderne, men også designet. 
Wonders bliver lavet i Spanien, og formår virkelig at følge trenden samtidig med, at de henvender sig til alle lande. Hos os danskere er varerne mere stilet og roligt, med klassiske flotte skindmaterialer.