Cashott støvler er unikke, og er rigtig kendt for deres lækre rågummisåler som virkelig giver en god komfort, og er rigtig bløde at have på. Også varme støvler fra Cashott er stort set altid med rågummisåler fordi de også isolerer rigtig godt for kulden. De fleste modeller vi har i vores sortiment er lidt i den rå type, som er super smarte. Det er meget sjældent at der er pæne og feminine støvler fra Cashott, da det ikke just kendetegner dem. Cashott laver rigtig mange støvler i både nubuk skind, glat skind og en form for voks behandlet skind, hvilket gør at de skiller sig lidt ud fra mange andre. I efteråret er størstedelen af vores Cashott støvler med uldfoer, da de er rigtig gode til at lave vinterstøvler med foer i. De er både varme, smarte og kan bruges i en rigtig lang periode, da de aldrig er tunge eller voldsomme. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Lækre bløde støvler fra Cashott

Selvom mange af vores Cashott støvler er lidt rå i looket, så kan de stort set bruges til alt tøj. Meningen er, at de både bruges til bukser, kjoler mm. Idag bruger vi både lange og korte støvler til alting, og det vil vi komme til at se meget af fremadrettet. Det er sjælden at vi har lange støvler fra Cashott, da vi specialiserer os mere i de korte modeller. Ligeledes er Cashott støvler stort set altid flade, og det er meget sjælden at vi sælger en med hæl herfra. Det er som sagt ikke her vi ligger det feminine køb. Et lækkert dansk brand vi kan anbefale, især hvis man er lidt kold på fødderne, og stadig gerne vil have noget smart som ikke kun er beregnet til snevejr. 

Stort udvalg af forskellige Cashott støvler

Vi er altid glade for udvalget af vores Cashott støvler, som vi forhandler året rundt. Stilmæssigt breder de sig over en stor målgruppe, da de rammer rigtig mange forskellige mennekser og aldre, med deres design, som både kan være feminint og råt. Generelt er Cashott støvler lidt mere til den rå side, og har et lækker look, som også er komfortabelt og kvalitetmæssigt suverænt. 
Udvalget af Cashott støvler er bredt, da de laver mange forskellige. Der er både korte og lange, med og uden foer og flade og høje. Derfor spænder kategorien "støvler" over mange forskellige typer og modeller. Ens for dem alle er, at støvlerne fra Cashott er rigtig gode at have på, og alle deres vinterstøvler er lavet i lækre materialer og ægte uldfoer.
Hvis du bestiller hos os, så har du som regel altid varen dagen efter, og vi har altid gratis levering med GLS.