I vores udvalg af Angulus kan du finde sko til enhver lejlighed, uanset om du skal på arbejde, til fest eller andet. Det er lige fra smarte snøresko, loafers og sandaler. Angulus sko laves i rigtig mange forskellige farve kombinationer og forskellige skindmaterialer. Før i tiden var disse typer meget fodformet, hvor du idag kan få moderigtige sko, som både er meget klassiske, men hvor der også er rigtig meget spræl på. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 12 af 12

Kvalitets sko fra Angulus

Angulus sko har udviklet sig rigtig meget, og idag er der en sko til alle tyder, alle aldre alt efter behov. De er blevet rigtig smart og trendy, men stadig fås de gode modeller som er lidt bredere i pasformen og er en rigtig klassisker. Alle sko fra Angulus har en fantastisk komfort, og da de ofte er med rågummisåler, er de utrolig bløde og meget lækre at gå i. Mange siger tit, at det er som at komme i et par sutsko, som man kan gå i en hel dag lige fra første minut. Skindet giver sig rigtig meget efter foden, og de bliver bedre og bedre med tiden. 
Et par sko fra Angulus kan passe til stort set alt hjemme i gardaroben, og det er en meget tidløs vare, som er svær at slide op. De bruges til både bukser, kjoler og nederdele, og idag har det stort set ingen begrænsning. De passer til alle fødder, og kan fås i både brede og smalle modeller. 

Angulus sko laves altid i det mest lækre materiale, og er altid skindforet. Selvom man tror at sko fra Angulus er meget klassiske og enkle, så eksperimenterer de også rigtig meget med nye moderigtige modeller, og nye farver samt materialer på alle deres modeller. Dette gør, at selv den meget smarte og trendy falder for dette produkt. Skarpe farver, glimmer og glitter ser vi mere og mere til på denne front. Hvis du er interesseret i et par skønne Angulus sko, så har du dem indenfor 1-2 hverdage efter du har lagt dem i kurven hos os og betalt varen. Er du i tvivl om hvilken størrelse der er den rigtige for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi kører nemlig somme tider halve str i disse produkter. 

Angulus sko til den mode- og kvalitetsbevidste kunde

Der bliver lavet utrolig mange fine Angulus sko, især i efterårskollektionerne. Det kan være lige fra fine sko med hæl, da de også på den type sko udvikler sig rigtig meget, og det kan være de gode gamle klassiske sko på rågummisko. Udvalget i deres kollektion er bredt og stort, så vi rammer den størst mulige målgruppe. 
Angulus er blevet rigtig gode til, at lave fine detaljer på deres sko, ligegyldigt hvilken type det er. Alle Angulus sko er i høj kvalitet, og har den gode pasform og komfort tilfælles.
Vi leverer med GLS og vi har selvfølgelig altid gratis fragt.