Hvis du mangler en sko, som du kan bruge til både hverdag og til festlige anledninger, så bør du helt sikkert tage et kig i vores udvalg af lækre loafers fra det spanske mærke Unisa. De klassiske og tidsløse loafers kan fuldende ethvert outfit, lige meget om du går efter et casual, elegant eller klassisk look. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Vi har Unisa loafers til alle kvinder

Hos Unik Sko finder du altid det nyeste skud på stammen af Unisa loafers, og du kan altid være sikker på, at de følger tidens trends.

Loafers må i den grad siges at være en sand klassiker, når der tales om fodtøj. Med deres charmerende og komfortable form kan de findes i modebevidste kvinders skoskabe verden over. Mærket Unisa formår gang på gang, og sæson efter sæson, at skabe smukke loafers til stil- og kvalitetsbevidste kvinder. Hos Unisa ved de, at ikke to kvinder er ens, og derfor finder du hos dem altid et alsidigt udvalg af skønne loafers. Fra Unisa kan du blandt andet finde flade loafers, loafers med hæl, loafers i læder, loafers i dyreprint, loafers med pynt og mange flere modeller. Der vil helt sikkert også være et par Unisa loafers til dig, som passer til din unikke stil. Med et par Loafers fra Unisa bliver du sikret en upåklagelig komfort og samtidig et moderigtigt og stilsikkert outfit. Der er nemlig næsten ingen grænse for, hvornår du kan bruge dine Unisa loafers. Du kan skabe et cool og casual workwear-look, hvis du tilføjer dine loafers til et par smarte jeans og en skjorte. Skal du til en fest, men syntes du, at stiletter vil være for meget og et par sneakers for afslappet, så vil et par Unisa loafers være det perfekte valg.

Unisa Loafers kombinerer kvalitet og tidløst design

Hos Unik Sko kan du blandt andet finde Unisa loafers i flot, tidsløst og moderigtigt ruskind. Vælger du et par flotte loafers i skind, tilføjer du din garderobe et ekstra touch af luksus. Selvom ruskind har et neutralt look, så vil du alligevel blive overrasket over disse loafers. Loafers fra Unisa indeholder nemlig en utrolig detaljerigdom, som virkelig sætter prikken over i’et på deres skodesign. En så simpel ting som stringente syninger er med til at give dine næste Unisa loafers et smukt udtryk, og det er deres forskellige såler også. Hos Unisa leger de med forskellige måder, hvorpå et par loafers kan designes. Derfor vil du på Unik Sko kunne finde loafers fra Unisa, som bærer præg af tidens skotrends – lige fra de eksperimenterende til de mere klassiske. Det smarte ved Unisa loafers, eller hyttesko som mange også kalder dem, er, at de ikke har snørebånd og derfor er utroligt nemme at komme i. De fantastiske loafers fra Unisa er utroligt bekvemme, og de sidder ganske enkelt perfekt om foden. Mange af os kvinder ved, at det ikke altid er nemt at finde de perfekte sko. For sko skal jo helst ikke kun se godt ud. Intet må gnave, trykke eller klemme. Og netop dette fokus på bærekomfort og behagelig pasform har Unisa loafers. Loafers fra Unisa er ikke kun smarte og moderne damesko, de er et par uundværlige mærkesko til alle os kvinder. Med Unisa kan enhver kvinde finde sine drømmesko. Prøv bare selv. Du kan bestille dit næste par loafers her på siden, eller du kan besøge vores fysiske butik i Nykøbing F.