Dette Re:Designed udsalg er til dig, der sætter pris på lækre materialer og tidløst design. Her finder du et bredt udvalg af tasker og accessories fra det danske mærke, der producerer håndtasker, bæltetasker, skuldertasker, bælter og meget andet tilbehør. Udvalget byder på noget til alle årstider og enhver smag. Find tilbud på Re:Designed produkter til stærkt nedsatte priser her på webshoppen, hvor vi som altid tilbyder fri fragt på alle køb over 300 kr.

Filtrer efter

Mærke
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 4 af 4

Oplev vores store Re:Designed udsalg med gode priser

Danske Re:Designed har designet tasker og accessories siden 2003, og de har altid haft en stor passion for slow fashion. Helt centralt i denne filosofi ligger ønsket om at producere varer, der holder til at blive brugt igen og igen. Her i vores Re:Designed udsalg kan du se nærmere på et bredt udvalg af tasker og accessories, der er produceret med netop denne ansvarlighed og omtanke. Dette Re:Designed udsalg spænder bredt, og det byder på lækre udsalgsvarer til enhver smag. Uanset om du søger farverige og moderne accessories, eller du foretrækker tilbehør, der har et mere klassisk og naturligt udtryk, så kan du finde det her i vores Re:Designed udsalg. Priserne på vores Re:Designed tilbud er banket helt i bund, så du kan få rigtig meget for pengene, hvis du køber dine nye tasker og accessories her. Da vi hele tiden gør plads til nyheder på webshoppen, bliver dette Re:Designed udsalg selvfølgelig opdateret jævnligt med alt fra feminine bæltetasker til cool skindluffer. Uanset din alder og dine stilmæssige præferencer føler vi os sikre på, at du vil sætte pris på vores mange gode Re:Designed tilbud her på siden. Har du spørgsmål til webshoppen eller et specifikt produkt på siden? Så husk, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig på tlf. +45 28 83 26 83 og via hjemmesidens chatfunktion.

Find tidløse tasker og tilbehør i vores Re:Designed udsalg

Når du bliver den heldige ejer af en taske eller en anden skindvare fra Re:Designed, kan du se frem til, at den kun bliver smukkere med årene. Det populære mærke arbejder i naturligt læder, som ældes på den smukkeste vis. Her i vores Re:Designed udsalg kan du være heldig at finde lædervarer som tasker, handsker, luffer, bælter og punge. De produceres i adskillige naturlige nuancer som brun, walnut, sand og tan, som er skønne toner, der går til det meste. Det varierede udvalg af Re:Designed tilbud kan også byde på smukke tørklæder, huer og hatte, som kan holde dig varm gennem hele året. Hvis du holder af tidløse og stilsikre design, så vil dette udvalg med stor sandsynlighed falde i din smag. En stor del af slow fashion er ikke kun den holdbare kvalitet, men også det stilrene udtryk, der forbliver aktuelt sæson efter sæson. Shop accessories og tasker her i vores Re:Designed udsalg og nyd godt af dine udsalgsvarer mange år ud i fremtiden. Glem heller ikke, at vi tilbyder dag til dag-levering på alle tilbud på Re:Designed.