Et par flotte højhælede støvler i en lækker kvalitet kan bruges året rundt. De er simpelthen et musthave for den moderigtige kvinde, som betydder sig af højhælede støvler til mange forskellige ting. Er du på udkig efter et par nye til garderoben, er vores lækre udvalg af Tamaris støvler uden tvivl værd at kigge nærmere på. Vi opdaterer helt tiden vores udvalg fra Tamaris, og supplerer med sæsonens nyeste modeller og farver.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Tamaris højhælede støvler i et flot skandinavisk design

De fleste højhælede højhælede støvler fra Tamaris har den gode funktion "Anti Shock" i hælen, der indeholder trykluftskamre og centrale stabilisatorer, som giver en stødabsorberende komfort. Den blødgører også skridtene med 50%, så du ikke får de hårde dunk op i ryggen. Denne gode komfort er noget, man virkelig lægger mærke til, når man har haft de højhælede støvler på en hel dag. Det aflaster både led og ryg. Udover dette laver Tamaris en Touch It indersål i rigtig mange af deres højhælede støvler. Denne effekt har en tynd silikonebelægning, som føles lidt som puder, der former sig efter din fod, når du træder ned, og derfor får du en perfekt blød komfort. 

Højhælede støvler fra Tamaris fremstillet i lækre kvaliteter

Alle de højhælede støvler er fremstillet i lækre kvaliteter, såsom blødt læder, ruskind, nubuk, hvilket betyder at de former og giver sig efter netop din fod. På grund af de bløde skindmaterialerne, har støvlerne mulighed for, at tilpasse sig foden, og strække sig på den brede led. Sommetider har vi også nogle højhælede støvler fra Tamaris i specielt gode priser, hvor de for eksempel kan være fremstillet i kunstmaterialer, som gør at de kan holde priserne helt helt nede, til dem der kun vil ofre op til ca 500 kr.