Søger du en komfortabel hæl til sommerens begivenheder? Så tjek de sommerlige Tommy Hilfiger sandaler med kilehæl ud her. Kilehælen er til dig, der ønsker en yderligere komfort, og hvor sandalen passer godt til både et afslappet eller mere chic look. Tommy Hilfigers sandaler med kilehæl egner sig især til de varmere årstider, hvor sol, sommeraftener og udendørs fornøjelser står skrevet i kalenderen.

Vi har desværre ikke flere Tommy Hilfiger sandaler med kilehæl, men klik her og se vores store udvalg af Sandaler med kilehæl

Træd ind i sommeren med Tommy Hilfiger sandaler med kilehæl

Om det er til hverdag eller arbejde, bryllup eller fødselsdag, så er en Tommy Hilfiger sandal med kilehæl et sikkert valg til dit outfit. De smarte Tommy Hilfiger sandaler med kilehæl kan spores tilbage til 1970’ernes ikoniske stil. Måske husker du dem under navnet wedges? Med en chunky hæl er du sikker på at drømme dig tilbage. Summer of 69, here we come! Sandalerne findes i flere modeller, så du vil altid have et bredt udvalg foran dig på vores hjemmeside. Får en høj og tynd hæl dig til at føle dig som Bambi på glat is? Gennemgående er plateausålen, der sikrer dig en ekstra komfort. Plateausålen løber helt ud til sandalens skospids og minimerer derfor hælens faktiske højde. På den måde føles sandalen ikke særlig høj. Skal det være nemt, når du er på farten? Så findes de blandt andet som slip-in – en afslappet og fin version, der passer perfekt til den hurtige hverdag. Sandalerne findes også med åben peep-toe, der især klæder farvede sommerfødder, hvor tæerne kommer til syne i sandalens åbne skospids. Endnu en god grund til at få din sommerpedicure!

Kvalitetssandal med sommerlige detaljer

Udvalget af materiale strækker sig fra sort tekstil til navy blå skind, så der er et bredt udvalg til enhver smag og præference. Kilehælene byder også på flere forskellige detaljer, der giver et stilrent udtryk. Sålen består af en sandfarvet flettet kant, der sender tankerne mod syden. Sandstrande og promenader, og gamle byer med brostensbelagte gader. Sålkanten er med til at give det helt rigtige sommerlook til dit outfit. Og samtidig den største sikkerhed, når du slentrer på vej mod din aftenrestaurant. Med en kilehæl kan du sikre dig en selvsikker sommer. Derudover kan du finde fine ankelremme i cognacfarve, der giver en støtte rundt om hælen, og spænder med det unikke Tommy Hilfiger logo. Et genkendeligt logo, der med sine røde, hvide og blå farver, siden 1985 har været et symbol for en hyldest til den klassiske amerikanske mode. En mode, der har bevist, at den er kommet for at blive. Tommy Hilfiger brandet går ind for bæredygtighed og genbrug. Produktionen ønsker at genbruge materialer og samtidig minimere udledningen af CO2. Så når du vælger en sandal med kilehæl fra Tommy Hilfiger, er du samtidig med til at støtte en bæredygtig fremtid. Win-win! Leder du efter en kilehæl til de koldere måneder? Se vores store udvalg under støvletter med hæl og find den rigtige kilehæl til dig.