En lækker komfortabel flad sandal kan ikke undværes i løbet af sommerperioden. Angulus har udviklet deres design så meget, at deres flade sandaler nu dækker så bredt et behov hos kunden. De er som altid super komfortable og bløde i deres såler, som oftest er rågummisåler, men samtidig er de blevet modepræget og super smarte. Derfor får du alt i en, hvis du investerer i en Angulus sandal. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 16 af 16

Fleksible lækre flade sandaler fra Angulus

Alt ved sandalerne er altid 100% ægte skind og naturmaterialer. Angulus sandaler laves i dag i mange forskellige modeller, læster, skindtyper og prægninger mm. Når sæsonen er til det, kan vi altid tilbyde et bredt udvalg af forskellige Angulus sandaler.

Når der er tale om flade sandaler fra Angulus, er det næsten lige meget om du er smal eller bredfodet, for der findes en Angulus sandal til alle! Det der er lagt rigtig meget vægt på her, er den fantastiske komfort. Flade sandaler fra Angulus er en sandal du tager på, og første gang du har den på er den allerede som en drøm på foden. De flade sandaler fra Angulus har dog altid lidt en tendens til at være store i størrelsen i forhold til deres sandaler med hæl for eksempel. Derfor råder vi ofte folk til at gå ned i størrelsen i flade sandaler fra Angulus. Alt i alt er et par flade sandaler fra Angulus uden tvivl noget af det bedste for dine fødder, og noget af det blødeste du kan få. Heldigvis har Angulus udviklet sig så meget, at der ikke kun er lagt vægt på komforten mere, men også rigtig meget designet.

Hos Unik Sko giver vi dig gode fordele når du handler Angulus flade sandaler

Du kender sikkert den frustration det kan være at stå i starten af sandal-sæsonen og skulle drøne ind og ud af overrendte skobutikker eller overbelastede webshops, hvor det måske er svært at komme igennem til personale eller finde de helt rigtige skostørrelser? Men der er ingen grund til at stresse her på uniksko.dk. Hos os kan du sidde i ro og mag og hygge dig med vores fremragende sortiment af skønne sandaler til kvinder. Og det bliver bedre endnu. Fordi hos Unik Sko får du fri fragt, hvis du er ok med at vi sender pakken med GLS. Vi har dag til dag levering. Men naturligvis også 14 dages returret. Køb din nye flade sandaler i dag, og prøv dem på i morgen. Vi behandler din bestilling så snart den tikker ind hos os.