Bubetti støvler er alt det vi forbinder med meget høj kvalitet og er et yderst luksuriøst produkt. Et helt unikt produkt som bliver pruduceret på en fabrik nær Firenze i Toscana. Bubetti fremstiller alle deres støvler i vegetabilsk garvet skind, og er håndsyet. Skindet bliver ekstra blødt og behageligt, da det er behandlet på denne måde. Det er garvet med naturlige farvestoffer, og har altid deres individuelle præg i skindet, såsom små ar og den finer struktur. Du kan få rigtig mange forskellige typer Bubetti støvler, både det fine klassiske look, men også støvler hvor det mere rå look kommer til udtryk. Det der skiller sig mest ud ved disse typer, er om skindet er vasket eller uvasket. Både farven på skindet, samt selve kalveskindet ændre sig rigtig meget alt efter om det er vasket eller ej. 
Prisen hænger især sammen med kvaliteten, og vi tør næsten love dig, at der ikke findes et håndværk der holder længere tid en et par Bubetti støvler. De er ikke til at slide op, og skindet former sig fuldstændig efter fødderne, og arbejder rigtig meget så støvlerne tilpasser sig foden hurtigt.  
Har du én gang købt er pat støvler fra Bubetti, så vil du altid vende tilbage og købe et par mere. Vi håber du vil lade dig inspirere af vores store udvalg nedenfor. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 28

Lækre kvalitets støvler fra Bubetti

Målgruppen Bubetti støvler henvender sig til, er rigtig bred. Bubetti har eksisteret i rigtig mange år, og har lige siden henvendt sig rigtig meget til den samme kunde. Idag er der sket rigtig meget i udviklingen, især på støvlerne, derfor bliver målgruppen større og større, og flere unge bliver meget inspireret af disse ekstremt lækre og elegante støvler. Prisen er i den høje ende, men igen kan vi stå inde for, at man betaler for hvad man får, i dette tilfælde et produkt i særklasse. 

Bubetti støvler til alle aldre, i bedste kvalitet

Mærket Bubetti er generelt bare kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og luksus ud over det sædvanlige. Dette gælder på alle Bubetti støvler, ligemeget hvordan modellen er. Vi har forhandlet Bubetti støvler siden start, og det er et af de produkter vi er mest stolte over, at kunne levere til jer. Mærket er dansk, og dansk-italiensk designet, og som produceres på en familieejet fabrik nær Firenze. Alle Bubetti støvler er produceret i naturmaterialer og det lækreste vegetabilsk garvet skind. Netop fordi støvlerne er lavet i dette naturmateriale, har hver støvle et individuelt præg, der gør støvlerne unikke og meget lækre. Holdbarheden på Bubetti støvler er meget god, og de har en lang levetid, hvilket også er en af årsagerne til, når de produceres i det lækre skind. Bubetti støvler er lavet af et dyrt og tykkere stykke skind, derfor kan det også strække sig, og give sig 100% efter din fod, mere end normalt. 
Vi har mange forskellige typer af Bubetti støvler. Både flade, høje, rå og meget elegante og klassiske. Vi vil mene, at der er lidt for enhver smag. Mange modeller går igen og igen, og vi supplerer størrelserne op, så de kommer på lager hele tiden. Det er ikke et produkt der kommer på rabat osv, derfor holder Bubetti altid prisen, og den er ens for alle.
Du finder et bredt udvalg af Bubetti støvler hos Unik sko, til brug i alle årstider, og til både festlige lejligheder og hverdagsbrug.
Bubetti er et mærke ud over det sædvanlige, derfor er det en vare der skal prøves for at man fornemmer den gode kvalitet og komfort.