Hvis du gerne vil have en flot og elegant støvle, som du kan bruge til både hverdag og fest, så er Bubetti ankelstøvler et perfekt valg. Bubetti fremstiller ankelstøvler i skindmaterialer af højeste kvalitet og med et unikt design. Derfor vil et par støvler på siden her uden tvivl kunne gøre dit outfit endnu mere spændende og elegant. Bubetti ankelstøvler er desuden kendetegnet ved en fantastisk komfort, da støvlerne er fremstillet med dejlig blød rågummisål. De flotte ankelstøvler er derfor uden tvivl den perfekte kombination af lækkert design og en komfort i verdensklasse. Du kan opleve de forskellige designs i udvalget herunder. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 18 af 18

Elegante og fine ankelstøvler fra Bubetti

Med et par Bubetti ankelstøvler får du noget fodtøj i en yderst høj og slidstærk kvalitet. Alle skoene er håndsyede i Firenze og er fremstillet i vegetabilsk garvet skind og 100% naturmaterialer. Du får derfor en støvle, der kan holde i rigtig lang tid. Med et par støvler fremstillet i dette gode skindmateriale får du en fantastisk pasform, fordi materialet former sig perfekt efter din fod. Kombineret med de bløde såler sørger et par Bubetti ankelstøvler derfor for, at dine fødder er klædt komfortabelt på, og at du sagtens kan have disse flotte støvler på hele dagen.Ankelstøvlerne fra Bubetti er desuden fremstillet i et elegant og klassisk design med forskellige spændende og flotte detaljer. Du vil derfor kunne bruge et par ankelstøvler fra dette mærke til mange forskellige lejligheder og sammen med et utal af outfits – uanset om du har brug for en flot ankelstøvle til arbejdet eller til en festlig lejlighed. Med de forskellige ankelstøvler fra Bubetti, som vi har samlet her på Unik Sko, så er vi sikre på, at du også kan finde en model og et design, som du vil elske at hoppe i hver gang du gerne vil give dit outfit et lille ekstra elegant tvist.

Ankelstøvler fra Bubetti i høj kvalitet

Pris og kvalitet hænger sammen, og det gør det i den grad når der er tale om ankelstøvler fra Bubetti. Skindet er noget af det lækreste skind på markedet, og de bliver bløde som smør. Udover det har de en lang levetid, og er rigtig holdbare. 
Bubetti laver mange forskellige ankelstøvler, og de sidder allesammen rigtig flot til på foden, og i skaftet. Det bærer tydeligt præg, at alt er håndsyet. Der findes både ankelstøvler med og uden hæl, med lynlåse, elastik, spænder og uden spænder. Ydermere fås støvlerne i forskellige skindbehandlinger, da nogle er af glat skind, og andre er vasket skind, og har været igennem en anden behandling, hvor støvlen vaskes til sidst når den ellers er færdigproduceret. Det får støvlen til at have et unikt udtryk, og et mere råt look .
Vi har et stort udvalg af Bubetti ankelstøvler, så kig endelig og bestil hos Unik sko.