Espadrilles er blevet et stort hit for tiden, og er generelt et kæmpe hit om sommeren. I denne kategori viser vi mange forskellige typer af espedrilles - både de klassiske flade oprindelige espadrilles men også sandaler med espadrille såler. Derfor finder du lidt til en hver smag herunder. 

Vi har desværre ikke flere Espadrilles, men klik her og se vores store udvalg af Sko

Sommerlige espadrilles

Vores flade espadrilles kan du få i mange forskellige varianter, og forskellige materialer og print. Et par flade espadrilles er et let og afslappet look, som kan sættes til alt slags tøj, nemlig både kjoler, bukser, shorts osv. De bruges hele foråret og sommeren lang, da de er så lette og luftige som de er. Komforten i sålerne er blevet udviklet rigtig meget de seneste år, og derfor er sålerne blevet ekstra bløde at gå i. Idag er der lavet mange forskellige, da de er blevet så populære i modebilledet. Vi har den klassiske populære model fra Pavement i mange farver og materialer, og derudover har Billi Bi lavet nogle helt nye modeller, som blandt andet går lidt højere op på forden som en espadrille loafer. Ydermere har vi lidt espadrilles fra Nome som også har en super feminint og elegant look samtidig med at det er en afslappet sommersko. Vi opdaterer løbende siden, og får lidt nye modeller samt farver i løbet af sæsonen. 

Espadrilles er lidt en klassisk sko der altid vil være at finde på markedet. Om det er de flade sommer espadrilles sko, eller om det er sandaler med espadrilles såler, så har de været på markedet længe, og de vil altid være der, da efterspørgslen opstår år efter år. I gamle dage havde espadrilles sko svært ved at tåle vand på sålerner, men idag er skoene selvfølgelig produceret med gummisåler under, hvilket gør dem noget mere slidstærke og holdbare hvis man skulle komme ud i regnvejr med dem. Når man kigger på det danske sommervejr skal en sommersko helst kunne holde til lidt af hvert, derfor har firmaerne udviklet espadrilles rigtig meget. Udvalget af espadrilles vil altid være størts hos os om sommeren, da det er baseret på sommersko. Derfor vil du ikke kunne finde så mange modeller i efteråret og vinteren. Vi får altid nye leveringer i starten af foråret. 

Hos Unik sko får du gratis og meget hurtig levering med GLS. Du har altid 14 dages fortrydelsesret.