Vi har et bredt udvalg af Tamaris sko, støvler og sandaler til alle aldre i både vores forårs- og efterårs kollektion. Det er et af de mærker hvor vores udvalg er størst. Der er modeller som henvender sig til helt unge piger, og så har vi modeller som primært henvender sig til mere vokne kvinder.  Ved køb af Tamaris får du et helt igennem fantastisk produkt til prisen.

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 98

Lækre sandaler, sko og støvler fra Tamaris

Tamaris er et tysk mærke, som blev grundlagt i 1967, og er en af europas største skoproducenter. Tamaris laver dame sko og støvler til omkostningsbevidste kvinder, som ønsker den optimale oplevelse i forhold til sko. De seneste 5-10 år har Tamaris været i en stor udvikling grundet deres fashion samt komfort. Tamaris er et mærke hvor du får rigtig meget for pengene.
Tamaris er også et af de mærker vi har forhandlet siden start, og som vi har utrolig stor succes med. Det er et af vores bedst sælgende brands, da Tamaris sko henvender sig til utrolig mange forskellige kvinder. Det er igen fra de helt unge til de ældre kvinder.
Prisniveauet på Tamaris er igen helt uniks. De holder sig på et niveau hvor man får utrolig meget for pengene. Det er også en af grundene til, at det er et så populært og godt sælgende mærke.
Alle vores varer fra Tamaris er primært i skind, og med ekstra bløde såler. De er kendt for at lave skosåler med "touch it" i, hvilken er en sål som former sig til foden, og som giver ekstra god komfort. Ydermere har de ofte "anti shokk" i hælene, hvilket giver stødabsorbering i hælen, som mange kunder er glade for.

Et udvalg af lækre varer fra Tamaris til suveræne priser

Tamaris er et af de mærker, hvor vi lover jer, at I får rigtig meget for pengene. Én ting er, at de holder en sindssyg god pris, men kvaliteten og komforten er til gengæld virkelig god. Derfor er det egentlig sådan med Tamaris, at du får nærmest mere end du betaler for. De er super dygtige til, at lave ekstra bløde såler, i både deres sko, støvler og sandaler. Det gør at komforten bliver meget bedre end så mange andre ting, og at folk virkelig husker det, når de har haft en Tamaris sko, støvle eller sandal. Derfor køber de ofte en vare fra Tamaris igen, da de er blevet bekendt med den fantastiske komfort.