Hvis du mangler en forårs- sommersko kan du finde den helt perfekte ballerina sko hos os. Vi har dem i alle afskygninger, til alle aldre og i en utrolig bred prisklasse. Der er ballerina sko til en hver smag, dog har de alle en ting til fælles, og det er den gode kvalitet og komfort. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 39

Smukke og komfortable ballerinaer til alle kvinder

Der er ingen tvivl om, at der findes utrolig mange ballerina sko, og rigtig mange kvaliteter. Det vi ligger stor vægt på, er at indkøbe ballerinaer, som vi med garanti ved sidder rigtig godt på foden. De findes i mange forskellige skind materialer, farver, former og med forskellige detaljer. Vi kan både tilbyde dig fine og pyntede ballerina sko samt afslappet og enkelte ballerina sko. Vi tilbyder ballerinaer fra mange af vores lækre mærker. Du kan altid finde et stort udvalg fra blandt andet Wonders og Billi Bi, da komforten på dem ikke findes bedre. Sålerne er bløde som smør, og kanterne former sig til foden, om du har knyster, brede fødder, smalle føder osv. Derudover laver Tamaris, Unisa osv også rigtig fine ballerina sko - både flade og med en lille hæl. Denne sko type kan selvfølgelig også bruges til alt slags tøj, både en festlig lejlighed, men også en afslappet varm sommerdag. 

En ballerina sko er uundværlig at have hjemme i garderoben, da det er en skøn sko lige at stikke i, både om foråret, sommeren og også om efteråret med en lille nylonstrømpe i. Mange folk bruger også en ballerina sko på arbejde hele året rundt, hvis man fx er lidt pænt klædt med kjoler osv. Hos Unik sko er du så heldig, at du kan finde ballerinasko fra mange af vores mærker, alle med fantastisk komfort. Dog er priserne meget forskellige hvilket vi også gør os meget umage i, så der er en ballerina sko til alle. Når vi taler om ballerinaer er det ikke altid en flad sko, der er også mange ballerina sko der har en lille chunky hæl, og så går skoen hen og bliver noget mere fin og elegant. Når en ballerina sko får en lille hæl på, sker der noget helt andet med skoen, og pludselig bruger mange den også til festlige lejligheder. Typemæssigt findes der også rigtig mange forskellige modeller mht materialer, udskæringer, pynt osv.