Er du på udkig efter sæsonens lækreste RE:DESIGNED handsker, er du havnet det helt rette sted. Her hos Unik-sko har vi nemlig et stort udvalg af handsker og luffer i blødt skind fra det anerkendte danske brand, og der er et stort antal forskellige modeller at vælge mellem. De fleste af RE:DESIGNED handskerne i vores udvalg er udført i enten sort eller brunt skind, og det giver et smukt, klassisk og moderne udtryk.

Filtrer efter

Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 39

De smukkeste RE:DESIGNED handsker

Når du vælger RE:DESIGNED handsker, er du altid sikret høj kvalitet og smukt design, og det gør sig også gældende for alle modellerne i vores udvalg. Uanset hvilket udtryk du er mest til, kan du uden tvivl finde et par handsker, som opfylder dine krav, her hos os. Vi har nemlig både helt klassiske RE:DESIGNED handsker i sort eller brunt skind samt modeller med forskellige detaljer og mønstre i skindet. 

Der er også stort forskel på, hvorvidt man foretrækker handsker eller luffer, og også her er vi leveringsdygtige. Begge modeller er nemlig særdeles velrepræsenteret i vores udvalg, og det vil undre os, hvis du ikke finder dine nye RE:DESIGNED handsker eller luffer lige her.

RE:DESIGNED er et populært dansk brand

Siden 2003 har det danske brand RE:DESIGNED designet klassiske og smukke tasker samt accessories som de handsker og luffer, du finder her hos os. Fælles for alle deres produkter og design er, at kvalitet og materialer er i en liga for sig. Der bruges nemlig læder og skind i høj kvalitet, hvilket er med til at sikre en lang levetid på produkterne - det gælder naturligvis også for udvalget af RE:DESIGNED handsker.

En ting er kvalitet og materialer, en anden ting er design, og her er brandet altså også én af de helt store mærker herhjemme. De designer accessories til alle anledninger, og uanset om du skal på job, til fest eller på weekendtur, finder du med sikkerhed noget, der matcher helt perfekt. Med de helt rigtige RE:DESIGNED handsker kan du fuldende dit look, uanset hvor du skal hen. Du er naturligvis også sikret varme og tørre hænder hele vejen.

Find dine RE:DESIGNED handsker hos Unik Sko

Der er mange gode grunde til at købe dine nye RE:DESIGNED handsker her hos Unik Sko. Ikke nok med at vores udvalg er stort og bredt, så har vi også gjort købet utrolig nemt for dig. Hele udvalget er samlet lige her på siden, og du ser nemt de tilgængelige modeller og størrelser. Når du har fundet den model, du bare må eje, er det nemt og sikkert at bestille handskerne hjem.

Vi har hurtig levering, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt. Find de handsker eller luffer fra RE:DESIGNED, som du allerbedst kan lide, og bestil dem lige her - du kan glæde dig til varme hænder i smuk og blød indpakning.