Flade støvler fra Bubetti er de perfekte støvler, hvis du gerne vil gå efteråret og vintermånederne i møde med stil. I et klima som det danske er det næsten umuligt at klare sig uden mindst ét godt par gode støvler i skoskabet derhjemme. Herunder kan du se nærmere på vores flotte sortiment af Bubetti flade støvler, der kommer med en fantastisk god pasform. Der er rigtigt mange fine designs at vælge mellem. Nogle af de flade støvler fra Bubetti har et helt rocket look med spænder og høje skafter, mens andre kommer med snører eller fletdetaljer. Alle støvlerne fra Bubetti har kraftige såler og en ergonomisk pasform, der sikrer dine fødder maksimal komfort.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 25

Lækre flade støvler fra Bubetti

Her på unik-sko.dk kan du finde et spændende udvalg af flade støvler fra Bubetti i flere forskellig designs. Med de mange forskellige og flotte valgmuligheder kan du finde det design, der passer bedst til din stil. Flade støvler fra Bubetti findes nemlig i alt fra de meget klassiske og elegante look til det mere casual look. Uanset hvilken model du vælger, så betyder det lækre design, at du kan bruge dem til et utal af forskellige lejligheder, og vi er ikke i tvivl om at alle støvlerne her på siden kan give et frisk pust til dit efterårs- og vinteroutfit.Med de flotte designs kommer også en yderst lækker kvalitet. Alle støvler er nemlig fremstillet i et fantastisk skindmateriale, og så er alle støvler håndsyede i Firenze. Den høje kvalitet i et par flade støvler fra Bubetti betyder, at du får en rigtig god komfort, da materialet sammen med den kraftige sål giver en rigtig god og ergonomisk pasform. Et par flade støvler fra dette mærke kan derfor passe godt på dine fødder. Den høje kvalitet betyder også, at du får en yderst slidstærk støvle, som du vil kunne få massere af glæde af i rigtig lang tid. 

Bubetti flade støvler i unikt og tidløs design

Flade støvler fra Bubetti er et meget velkendt produkt indenfor dette mærke. Bubetti laver mange forskellige varianter af flade støvler, og de er alle utrolig klassiske og tidløse. Kvaliteten er fantastisk, og holder i mange år. Skindet er nemlig vegetabilsk garvet og håndsyet, hvilket gør, at den process støvlerne er igennem, får er fantastisk flot utryk, holder længere og er også lidt dyrere end andre mærker. 
Når man har investeret i en Bubetti støvle sætter man ofte pris på det klassiske design, da det som regel er en støvle man bruger år efter år. Modellerne kører også videre i Bubettis kollektion i mange år, og så kommer der altid lidt nye modeller af og til, og lidt nye detaljer mm. Men generelt set, er det et meget tidløs og klassisk design, hvor nogle af modellerne ofte fortsætter uden ændringer. 
Også på de flade støvler fra Bubetti laves de i forskellige farver og såler mm. Vi sammensætter selv modellerne hvordan vi vil have dem, og bygget dem selv på en enten almindelig støbt gummisål, eller en rågummisål. 
Se det skønne udvalg af alle Bubettis flade støvler hos os, og lade dig friste af en fantastisk investering.