Tamaris højhælede sko er et fantastisk produkt vi fører, hvis du ønsker en højhælede sko med rigtig god komfort. Tamaris laver nemlig oftest sålerne med Touch It eller/og ANTISHOKK, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. Udover det er prisen et niveau hvor de fleste kan være med, hvis man ikke ønsker at give rigtig mange penge for et par højhælede sko, hvis det ikke er noget man bruger meget. tamaris laver nogle fine klassiske modeller, som holder i mere end blot en enkelt sæson. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 9 af 9

Klassiske og komfortable højhælede sko fra Tamaris

Udover at de fleste højhælede sko fra Tamaris har stødabsorbering i hælen, nemlig ANTISHOKK, så følger de også trenden hver sæson, og udvikler sig meget designmæssigt. Der vil altid være de helt enkelte klassiske højhælede sko fra Tamaris i hver kollektion, derfor er der altid mulighed for at få en helt almindelig højhælede sko. Tamaris laver i flere forskellige kvaliteter, både skind, stof, ruskind mm. Det seneste nye Fra Tamaris er, at de har lavet nogle nye indlægssåler til de højhælede sko. Nemlig nogle såler med svangopbygning også. Første gang denne linje var ude i butikkerne er i kollektionen AW17. 

Tamaris højhælede sko kan du gå i dagen lang

Især på de højhælede sko fra Tamaris er der meget godt at hente. Pasformen og kvalitet er suveræn god. Modellerne tilpasser sig stort set enhver smag. Der er sko med lille hæl, mellem hæl og høj hæl. Ens for dem alle er, at indersålerne er rigtig bløde, og super gode at gå i. Derfor kan du gå i Tamaris højhælede sko en hel dag, eller en hel aften, uden at få ømme fødder. De laves i flere forskellige materialer, alt efter hvor meget du vil ofre. Både i tekstil, ruskind og almindeligt skind.
Om du er til klassiske, smarte, anderledes eller andet, er de højhælede sko fra Tamaris en rigtig godt bud.