Hos Unik sko har vi stort set alle slags Pavement støvler. Der er både feminine modeller med høje hæle, flade modeller, vinterstøvler, og mere rå typer. Udvalget er generelt rigtig bredt, da Pavement ikke kun specialiserer sig i bestemte typer, som henvender sig til en slags kunde, men har et meget blandet udvalg, som henvender sig til mange forskellige kunder, og en meget bred aldersgruppe. Stort set alle vores Pavement støvler er i ægte skind, og produceret i lækre materialer. Farver, print osv. ser vi meget på støvler fra Pavement, alt efter hvad moden er. Selvfølgelig er der også altid klassiske støvler, hvor der ikke er så meget spræl på. Vores udvalg er altid de mest neutrale og salgsbare farver, men der vil altid være nogle styles af vores Pavement støvler hvor vi har de nye farver, og de nye prints så der sker lidt på støvlerne. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 13 af 13

Bredt udvalg af Pavement støvler

Udvalget bliver bredere og bredere, da Pavement udvikler sig meget på deres støvler hver sæson. Støvler er stort set populære hele året rundt, da de bruges til stort set alting. Det er nærmest kun når det er højsommer, at folk pakker deres støvler helt væk, ellers går mange fra sandaler og direkte over i støvlerne og omvendt. Derfor forhandler vi Pavement støver året rundt, og der kommer nye modeller hele tiden. 
Der bliver hele tiden designet nye flotte varer, så hold øje med siden, hvis du gerne vil have fingrene i det først nye. Har du forelsket dig i noget på vores webshop, så kan du roligt bestille det idag, og have det dagen efter. Vi sender fragtfrit med GLS, og du har selvfølgelg 14 dages fuld returret.