Se vores udvalg af gode Ca’shott tilbud her hos Unik sko. Vi har fantastiske tilbud på Ca’shott sko, sandaler, støvler m.m. til de forskellige årstider. Når du køber fodtøj fra dette danske mærke, får du en kvalitetsbevidst blanding af dansk design og skind fra Italien. Vores sortiment spænder bredt i priser og styles, men fællesnævneren er, at design og komfort altid går hånd i hånd.

Filtrer efter

Mærke
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 9 af 9

Ca’shott tilbud - sko i høj kvalitet

Ca’shott Copenhagen er ikke et gammelt brand, men hvad de mangler i alder, har de til gengæld i kvalitetsforståelse. Brandet er dansk, materialerne får de fra Italien, og selve skoene fremstilles af dygtige håndværkere i Portugal.

Deres design følger i høj grad med tiden, men som de selv siger, så løber de ikke efter trends. Det betyder for dig, at køber du et par Ca’shott sko, kan du sagtens bruge dem i flere sæsoner. Det betyder også, at dine nye sko fra Ca’shott med stor sandsynlighed bliver dine nye favoritsko, da de går til alt. Vi er stolte af løbende at kunne give dig skarpe Ca’shott tilbud her.

Moderne fodtøj til kvinder

Uanset sæsonen finder du i vores udvalg af Ca’shott tilbud moderne sko, støvler og sandaler, der komplementerer din stil - både til hverdag og festlige anledninger. Seje sandaler i forskellige farver, elegante pumps og feminine sneakers. Med et par gode sko får du garanteret lyst til at mixe og matche dem med dine favoritoutfits for at få forskellige udtryk. Det er Ca’shotts mål, at der i deres sko i høj grad er tænkt over detaljerne, og at komfort og lækkert design hører tæt sammen. Vores udvalg varierer løbende, og holder du øje med vores side, har du gode chancer for at få fingrene i rigtig gode Ca’shott tilbud her hos Unik sko.

Kæmpe skoudsalg hos Unik sko

Hos Unik sko er vi stolte af vores brede sortiment, vores skarpe priser og vores Ca’shott tilbud. Vi sætter nemlig en ære i, at alle kvinder skal kunne finde deres nye yndlingssko til gode udsalgspriser her hos os. Derfor har vi altid et bredt udvalg af sko til enhver lejlighed og til skarpe priser, og her passer skoene fra Ca’shott perfekt ind. Skulle du være så heldig at finde dine nye yndlingssko her blandt vores Ca’shott tilbud, vil vi gøre, hvad vi kan for at få dem hurtigt afsted til dig. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag-levering - også når alle andre holder ferie - og selvfølgelig også sikker betaling.