Nature er en lille virksomhed, som producerer de lækreste sko og støvler, og sætter kvalitet over kvantitet. 
Nature er et dansk skobrand, som går meget op i bæredygtighed, og tænker på vores miljø. Derfor er alle skoenes såler fremstillet af genbrugsmaterialer, såsom for eksempel overskudsmaterialer fra sneakers, og lige så er snørebåndende lavet af genbrugsmaterialer. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 20 af 20

Bæredygtigt design fra Nature

Nature sko er en smart og moderigtig sko der ligger vægt på komfort, og er 100% fodformet efter ens fod. Dette betyder ikke at skoens pasform er meget bred fortil, men at modellen går lige ud, og ikke spidser ind i snuden. Ens fødder går nemlig lige, og derfor følger skoene fra Nature ens fødder. 
Sålerne er bygget op, så man får lagt vægten rigtigt i skoen, og dermed får den helt optimale gang. 

Målet for Nature er, at producere slidstærke sko og støvler, med en rigtig lang levetid. Ydermere er der en mission om, at produktet skal gå hen og blive 100% økologisk. 
Alle produkterne er håndlavet i Portugal, af de lækreste materialer. Herefter kommer produktet gennem i hvert fald 100 hænder, før de lander hos os, og derefter i dine hænder.

Udover at der er lagt meget vægt på komfort mm., så er designet også super fint, og modemæssigt følger de rigtig godt med på både farver, prints osv. Skoene og støvlerne fra Nature kan bruges som en helårs sko, og er anvendelig til stort set alting. 

Moderne og komfortable Nature sko

Nature sko og støvler er helt fantastiske at gå i. Det er et af de mærker, hvor man både får en perfekt komfort og pasform, men samtidig en smart sko, som er bliver super moderne. Det er intet mindre end fantastisk når fodformet sko, hvor der er lagt vægt på komfort, men stadig et super smart design, går hen og bliver en stor trend indenfor modeverdenen. 
Vi sælger Nature til stort set alle kunder - de helt unge, og den helt ældre kvinde der ønsker noget ordentligt fodtøj som man kan trave godt i. Der er plads til alle slags fødder og skavanker. 
Tag et kig på det fantastiske udvalg af Nature året rundt.