Nature er en lille virksomhed, som producerer de lækreste sko og støvler, og sætter kvalitet over kvantitet. 
Nature er et dansk skobrand, som går meget op i bæredygtighed, og tænker på vores miljø. Derfor er alle skoenes såler fremstillet af genbrugsmaterialer, såsom for eksempel overskudsmaterialer fra sneakers, og lige så er snørebåndende lavet af genbrugsmaterialer. 
Nature sko er en smart og moderigtig sko der ligger vægt på komfort, og er 100% fodformet efter ens fod. Dette betyder ikke at skoens pasform er meget bred fortil, men at modellen går lige ud, og ikke spidser ind i snuden. Ens fødder går nemlig lige, og derfor følger skoene fra Nature ens fødder. 
Sålerne er bygget op, så man får lagt vægten rigtigt i skoen, og dermed får den helt optimale gang. 

Viser 1 - 19 af 19

Bæredygtigt design fra Nature

Målet for Nature er, at producere slidstærke sko og støvler, med en rigtig lang levetid. Yermere er der en mission om, at produktet skal gå hen og blive 100% økologisk. 
Alle produkterne er håndlavet i Portugal, af de lækreste materialer. Herefter kommer produktet gennem i hvert fald 100 hænder, før de lander hos os, og derefter i dine hænder.

Udover at der er lagt meget vægt på komfort mm., så er designet også super fint, og modemæssigt følger de rigtig godt med på både farver, prints osv. Skoene og støvlerne fra Nature kan bruges som en helårs sko, og er anvendelig til stort set alting.