Her hos Unik Sko finder du et bredt udvalg af lange støvler fra det spanske mærke Unisa. De lange støvler udstråler luksuriøsitet og god stil, og du vil helt sikkert kunne finde et par, som matcher din personlige stil. Unisa lange støvler er til dig, som ikke går på kompromis med komfort, stil eller materialevalg. Vores store udvalg byder dig nemlig på flotte design i bl.a. det lækre og behagelige ruskind. Husk, at vi har gratis fragt ved køb over 300 kr. og dag til dag-levering.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Unisa lange støvler til enhver garderobe

Hos Unik Sko elsker vi lange støver, især dem fra Unisa, og vi sætter stor ære i at finde lækre støvler til alle os kvinder. Måske har du allerede mange lækre støvler derhjemme. Måske er du på udkig efter dit første par. Uanset hvor du befinder dig på denne skala, så har vi gjort det nemt for dig at finde et sæt Unisa lange støvler, der passer til din garderobe. Damestøvler kan på mange måder sammenlignes med kunst. Kunsten for os hos Unik Sko ligger i at have de rigtige lange støvler på hylden til dig. Mens kunsten for dig er at vælge lige præcis de støvler, som passer dig. Unisa lange støvler er en sand klassiker, når det kommer til fodtøj til den moderne kvinde, som går efter et tidsløst look. De flotte og tidsløse lange læderstøvler vil i den grad bidrage positivt til din personlige stil. Hos Unik Sko finder du den lange støvle fra Unisa i mange forskellige design. Du finder Unisa lange støvler, som går til knæene, lange støvler med hæl og mange flere. Fælles for dem alle er, at de er lavet i det lækreste læder eller ruskind, og at de tilføjer noget helt specielt og eksklusivt til dit outfit. Et par trendy Unisa lange støvler kan bæres fra efterårsmånederne, igennem vinteren og til foråret. De vil passe super godt til et par jeans i de kolde måneder og en kjole i de varmere måneder. De flotte sko fra Unisa, som du finder her hos Unik Sko, er holdt i et klassisk design, som i den grad vil bidrage med ekstra klasse til dit outfit.

Lange støvler i flotte design og høj kvalitet

Det spanske skomærke Unisa blev grundlagt tilbage i 1973 af Carlos Musso og Antonio Porta. Deres skoeventyr startede med den klassiske og populære espadrilles, hvor de havde et helt særligt fokus på mode og ikke mindst en utroligt god kvalitet. Hver sæson året rundt kan du finde nye og smarte kollektioner fra Unisa, som indeholder et stort udvalg af forskellige skomodeller – støvler, sandaler, sneakers, stiletter, støvletter, espadrilles og mange andre. Unisa skaber sko til alle de kvinder, som du er. De skaber sko til jobbet, byturen, strandturen, caféturen og en hyggelig dag hjemme. Unisa lange støvler er til kvinden, som ikke vil gå på kompromis med hverken stil, komfort eller pris. Med Unisa lange støvler får du nemlig en virkelig skøn sko til en god pris. Med sko fra Unisa er ingenting efterladt til tilfældighederne. På Unisas laboratorier bliver der nemlig udført adskillige tests for at sikre, at du får en sko, som er let og ikke mindst super behagelig at have på. For at kunne producere moderigtige og praktiske sko har Unisa kombineret teknologi og mode og på den måde opnået rigtig gode resultater, når det kommer til praktisk, moderne og komfortabelt fodtøj. Al fodtøj fra Unisa bliver produceret på baggrund af de skomodeller, som er blevet testet i deres laboratorie. Derudover bliver fodtøjet, herunder Unisa lange støvler, lavet i den bedste og lækreste læder, som importeres fra blandt andet Spanien og Italien.