Tamaris espadrilles laves i forskellige udgaver, og ligner ikke altid alle andres. Tamaris har ofte andre detaljer og modeller med ind i deres espadrille kollektion, men er generelt ikke det de specialiserer sig mest i. Dert er for det meste i foråret at vi har et større udvalg af espadrilles, og det samme gælder Tamaris espadrilles. 

Vi har desværre ikke flere Tamaris espadrilles, men klik her og se vores store udvalg af Espadrilles

Smarte espadrilles fra Tamaris

Tamaris har både flade lukket espadrilles sko samt sandaler med kilehæl på espadrilles såler. Derfor kan begrebet espadrilles sko forstås bredt, og derfor vil du se både sandaler og lukket sko nedenfor. 

Tamaris er super gode til at lave espadrilles med en kanon god komfort. Hvad end det er lukket espadrilles sko eller sandaler, så er komforten altid i top. Sålerne vil oftest være med det velkendte "Touch It" i sålerne, da det efterhånden er blevet et produkt de bruger i alle deres sko hvorend det er muligt. Dette giver en ekstra blød indersål på alle Tamaris espadrilles, og medvirker til at det er en sko man bor i fra dag 1 af, ligeledes høje espadrilles som flade. Espadrilles er blevet en super god sommersko som bruges rigtig meget i overgangen, da de lukkede espadrilles er en let og luftig sommersko. Derfor ses rigtig mange espadrilles sko på markedet idag. 

Perfekte Tamaris espadrilles til sommer

Når der er tale om en espadrille fra Tamaris, er det en sko hvor alle kan være med, både prismæssigt og designmæssigt. De laver de fineste ting, hvor de formår at holde prisen rigtig godt nede, men stadig laver en kvalitet og materiale der lever mere op til forventningerne, end man lige tror. Hvis du ønsker en let sommersko eller espadrilles sandal, så er dem fra Tamaris et rigtig godt bud, og vi har altid en bredt udvalg af Tamaris sko og sandaler.