Stilen hos Cashott kan både være rå og feminin, men appellerer nok mest til det lidt mere rå udtryk. Det samme gør sig gældende med sko fra Cashott. Der er mange forskellige typer, og ligeledes det sporty look. Alle Cashott sko er fremstillet i lækre skindmaterialer fra de bedste leverandører i Italien, og produceret på dygtige fabrikker i Portugal. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Moderne sko fra Cashott

Kvalitetet og komforten hænger godt sammen i dette produkt. Det er især om foråret, at vi har lidt forskellige modeller på lager af de forskellige Cashott sko. Det er dansk designet, og forsøger altid så vidt muligt at være med på trenden, men på deres egen personlige måde. 

Cashott sko har fået et boost de seneste år og blev hurtigt kendte og populære blandt kunderne. Cashott forsøger hver sæson at komme ud med noget nyt og spændende i deres kollektion, som kendetegner dem. Det er tit at de gode klassiske sko vil køre videre i sæsonerne, men tit er der viderudviklet lidt på modellerne, og nye farver kommer altid til. Farverne på de skønne skindmaterialer er lidt rå på Cashott sko, da man her også rammer folk der ikke kun vil have de små fine og pyntede sko. Derfor rammer Cashott også rigtig bredt med hensyn til deres målgruppe, og mange kan få dækket deres behov her. Sålerne er altid bløde og der er god plads til tæerne. Vi får nye varer hver sæson, og så vil der altid komme lidt modeller løbende hele året rundt, da der altid bliver lyn produceret nogle nye ting der hitter i modeverdenen. 

Se udvalget af vores Cashott sko

Når man kigger på udvalget af Cashott sko, så kan det være alt lige fra en sneakers, til en lukket pænere sko mm. Der er ingen tvivl om, at vores største udvalg fra Cashott ligger på støvler og sandaler, da de er rigtig gode på disse varer. Dog kan du altid finde et lille udvalg, af alle de lækre sko fra Cashott her på vores hjemmeside.
Hvis du bestiller en vare hos os, får du altid gratis fragt og vi sender med GLS, der er maks 1-2 dages levering.