Flade sandaler er noget af det bedste om sommeren, især hvis det er en komfortabel og samtidig smart flad sandal. Her er Tamaris utrolig dygtige til deres udvalg, og vi er glade for at have et bredt udvalg hver sommer. Tamaris flade sandaler helviser sig til stort set alle kvinder, og igen til nogle fantastiske priser. Igen her er kvaliteten rigtig god, og selv i de flade såler formår de at lave sålerne med Touch It i, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 19 af 19

Fantastiske flade sandaler fra Tamaris

Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. En flad sandal kan bruges til alting, og Tamaris laver både flade hverdags sandaler, men også finere modeller, som kan bruges til festligheder hvis ikke man ønsker en sko med hæl.

De flade sandaler fra Tamaris er nogle af de bedste sandaler om sommeren. Det er ovenikøbet også nogle af de sandaler vi sælger flest af. Hvis man gerne vil have lidt forskellige flade sandaler at skifte imellem i løbet af sommeren, har du nemlig her mulighed for at købe lidt flere, da prisen er noget lavere end mange af de andre mærker. Komforten er stadig helt perfekt, da sålerne på Tamaris flade sandaler er super bløde og fleksible at gå i. Trods de gode lave priser er rigtig mange af sandaler fra Tamaris i skind. En flad sandal fra Tamaris er ikke til at undvære. Der er så mange forskellige designs, at selv de fine med pynt osv er rigtig gode til sommerfester og andre festlige lejligheder hvis ikke man vil have en højhælet sandal eller sko på. 
Flade sandaler fra Tamaris er noget vi hver forår/sommer sæson har et rigtigt stort udvalg i. Både til unge og ældre. Der er enhver model til enhver smag. 

Stort udvalg af Tamaris flade sandaler i alle prisklasser

Udvalget af flade sandaler fra Tamaris er altid stort hos Unik sko om sommeren. Der er rigtig mange grunde til dette! Blandt andet fordi, at priserne er helt i særklasse, suveræn gode og lave i forhold til hvor lækkert et produkt du får. Mange af Tamaris flade sandaler er med ekstra blød komfort, da de ligger et materiale i sålerne der hedder "touch it". Målgruppen på de flade sandaler fra Tamaris er utrolig bred, da de lever til stort set alle kvinder i alle aldre. Det er lige fra praktiske sandaler med super komfort, til de virkelig fine og feminine sandaler med sten, pynt osv til de helt unge piger. Når man kigger på prisklassen på sandalerne fra Tamaris ligger de ofte på omkring 299 til 599 kr. Dette er en pris som alle vil give for en par lækre flade sandaler i skind.