Mærket Bubetti er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og luksus ud over det sædvanlige. Vi har forhandlet dette fantastiske mærke siden vores opstart, fordi skoene herfra er af allerhøjeste kvalitet, og bare super skønne at have på. Bubetti er et dansk mærke, som er dansk-italiensk designet, og som produceres på en familieejet fabrik nær Firenze. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 38

Kvalitetssko og -støvler fra Bubetti

Bubetti er kendt for sine sko der er produceret i naturmaterialer og vegetabilsk garvet skind. Fordi skoene er lavet af dette naturmateriale, har hver sko et individuelt præg, der gør, at netop dine sko er helt unikke. Dette er også en af årsagerne til, at holdbarheden ved Bubetti's skind, har en noget længere levetid, end mange andre. Udover det, er det et dyrt og tykkere stykke skind der er brugt, derfor kan det også strække sig, og give sig 100% efter din fod, mere end normalt. 
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af Bubetti sko og støvler til brug i alle årstider; både støvletter, sneakers og loafers til hverdagsbrug samt pumps og ballerinaer til mere festlige lejligheder.
Bubetti er et mærke ud over det sædvanlige, derfor er det en vare der skal prøves for at man fornemmer den gode kvalitet og komfort.

Bubetti er et helt unikt kvalitetsprodukt fremstillet i vegetabilsk garvet skind. Bubetti er et dansk firma, men fremstillet i Italien i Firenze af en lille familie, der selv håndsyer skoene. Bubetti sko og støvler har et klassisk design, som altid går igen. De lægger meget vægt på komfort og kvalitet, men samtidig er designet flot og stilet. Bubetti har både et råt design, men også et pænt og enkelt design. Derfor fremstiller Bubetti sko til alle kvinder, der vil have sko med god komfort og en tre gange så lang holdbarhed end andre skomærker. Bubetti er et tidsløst produkt, som stort set aldrig kommer på udsalg, da vi ofte supplerer op i vores klassiske modeller. Dog kan det sagtens ske, at der kommer lidt reststørrelser eller lignende på tilbud af og til. Vi har et bredt udvalg fra Bubetti sko og støvler, som du kan opleve her på siden.

Lækre sko og støvler fra Bubetti

Bubetti er et helt unikt kvalitetsprodukt fremstillet i vegetabilsk garvet skind. Bubetti er et dansk firma, men fremstillet i Italien i Firenze, af en lille familie der selv håndsyer skoene.
Bubetti sko og støvler har et klassisk design som altid går igen. De ligger meget vægt på komfort og kvalitet, men samtidig er designet flot og stilet. Bubetti har både råt design, men også pænt og enkelt. Derfor er Bubetti til alle kvinder der går ind for komfort og sko der holder 3 gange så lang tid som alle andre.

Tidløse produkter fra Bubetti

Bubetti er et tidløs produkt, som stort set aldrig kommer på udsalg eller lignende, da vi ofte supplere op i vores klassiske modeller. Dog kan det sagtens forekomme, at der kommer lidt reststørrelser eller lignende på tilbud af og til. 
Vi sørger for løbende, at have et stort udvalg hele tiden, og at vi så vidt muligt prøver at have størrelserne hjemme, i de klassiske modeller som vi kører fast med. 
Dog sørger vi også for, at der hele tiden kommer nye modeller til. Bubetti laver også nye modeller hver sæson, som vi også altid fremviser hos Unik sko. Det er ofte på samme læster, men hvor der bliver lavet lidt nye detaljer, samt designs osv. Derfor er det stadig næsten altid tidsløse produkter, som vi Bubetti laver.

Hvis der er tvivl omkring hvilken størrelse der passer netop din fod, står vi altid til rådighed over fx telefonen, da det er vigtigt at du bliver vejledt korrekt omkring størrelsen, hvis du ikke har haft produktet før, eller kender modellerne. 

Personligt er vi i butik Unik utrolig begejstret for mærket Bubetti, og produkterne derfra. Kvaliteten er helt i top, og skindet vil altid forme sig til dine fødder, hvilket gør, at varen nærmest passer allt fødder. Især fordi at, alle vores modeller fra Bubetti produceres i halve str. 

Vi har et bredt udvalg fra Bubetti sko og støvler, følg med her på siden. 

Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.