Vi har forhandlet Bubetti siden opstart af butikken, og vi har en bred viden omkring dette produkt. Skindet, som Bubetti sko er fremstillet af, er af en fantastisk tyk kvalitet, hvilket gør, at skindet kan give sig meget mere end andet skind på andre mærker. Derfor er prisen på Bubetti i den høje ende, og er vores dyreste mærke. Dog kan vi garantere, at varen er tilsvarende prisen, og at du får, hvad du betaler for. På længere sigt, er Bubetti en billig sko, da levetiden er utrolig lang sammenlignet med andre sko.

Viser 1 - 33 af 33

Kvalitetssko og -støvler fra Bubetti

Bubetti er et helt unikt kvalitetsprodukt fremstillet i vegetabilsk garvet skind. Bubetti er et dansk firma, men fremstillet i Italien i Firenze af en lille familie, der selv håndsyer skoene. Bubetti sko og støvler har et klassisk design, som altid går igen. De lægger meget vægt på komfort og kvalitet, men samtidig er designet flot og stilet. Bubetti har både et råt design, men også et pænt og enkelt design. Derfor fremstiller Bubetti sko til alle kvinder, der vil have sko med god komfort og en tre gange så lang holdbarhed end andre skomærker. Bubetti er et tidsløst produkt, som stort set aldrig kommer på udsalg, da vi ofte supplerer op i vores klassiske modeller. Dog kan det sagtens ske, at der kommer lidt reststørrelser eller lignende på tilbud af og til. Vi har et bredt udvalg fra Bubetti sko og støvler, som du kan opleve her på siden.

Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer, som du har bestilt, sender vi naturligvis også den nye vare gratis. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive i ordrekommentarfeltet, hvornår gaven skal gives. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så leverer vi en smuk pakke.