Bubetti sko er meget klassiske og elegante, og det er tit de sammen modeller der går igen, med lidt ny udvikling på hele tiden. Vi præsenterer altid lidt forskelligt i vores sortiment, og herunder har vi altid nogle klassiske pumps, snøresko, evt sneakers og flade loafer sko fra Bubetti. Alt sammen med en rigtig god komfort og kvalitet. Alle vores Bubetti sko er vegetabilsk garvet i skindet, og er håndsyet. Komforten er helt i top, og skindet former sig 100% efter ens fødder. Sko fra Bubetti er nogle man kan have på en hel dag fra første gang man har dem på, og gå til månen i dem. Det er et luksus produkt, som vi stærkt kan anbefale. Vi indkøber altid disse varer i halve str, da de kan være en smule rummelige i størrelsen. Og til den pris går vi meget op i, at det er den perfekte størrelse man får købt.

Viser 1 - 8 af 8

Skønne klassiske sko fra Bubetti

Alle de skønne klassiske Bubetti sko er nogle man kan have i rigtig mange år, da de er meget holdbare og slidstærke. De er som regel altid lette at få forsålet, og dette hjælper til en længere levetid. Vi supplerer altid størrelser hjem så vidt muligt, derfor kan det sagtens være vi kan skaffe din størrelse, selvom det umiddelbart ser ud til den ikke er på lager.
En par Bubetti sko er svære at undvære hjemme i gardaroben, og kan bruges hele året rundt, da de henvender sig til alle fire årstider. 
Alt fragt er gratis med GLS, og vi sender fra dag til dag.