Bubetti sko er meget klassiske og elegante, og det er tit de sammen modeller der går igen, med lidt ny udvikling på hele tiden. Vi præsenterer altid lidt forskelligt i vores sortiment, og herunder har vi altid nogle klassiske pumps, snøresko, evt sneakers og flade loafer sko fra Bubetti. Alt sammen med en rigtig god komfort og kvalitet. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Skønne klassiske sko fra Bubetti

Alle vores Bubetti sko er vegetabilsk garvet i skindet, og er håndsyet. Komforten er helt i top, og skindet former sig 100% efter ens fødder. Sko fra Bubetti er nogle man kan have på en hel dag fra første gang man har dem på, og gå til månen i dem. Det er et luksus produkt, som vi stærkt kan anbefale. Vi indkøber altid disse varer i halve str, da de kan være en smule rummelige i størrelsen. Og til den pris går vi meget op i, at det er den perfekte størrelse man får købt.

Alle de skønne klassiske Bubetti sko er nogle man kan have i rigtig mange år, da de er meget holdbare og slidstærke. De er som regel altid lette at få forsålet, og dette hjælper til en længere levetid. Vi supplerer altid størrelser hjem så vidt muligt, derfor kan det sagtens være vi kan skaffe din størrelse, selvom det umiddelbart ser ud til den ikke er på lager.
En par Bubetti sko er svære at undvære hjemme i gardaroben, og kan bruges hele året rundt, da de henvender sig til alle fire årstider. 

Bubetti sko til kvinden der søger kvalitet

Det er nu engang bare sådan, at den kvinde der ønsker en Bubetti sko, ved godt at de skal ofre lidt mere, for at få den helt perfekte pasform og kvalitet. Derfor er man også bevidst om dette produkt. Om der er tale om loafer sko, snøresko, sko med hæl eller sneakers, så har de alle tilfælles at det er den bedste skind der bliver brugt, og at der på ingen måde bliver gået på kompromis med kvaliteten. Alt er håndsyet i Italien, og alt skind er vegetabilsk garvet på bedste vis. Dette gør også at skindkvaliteten på Bubetti sko holder noget længere, og har muligheden for at give sig meget efter din fod. Man siger, at en Bubetti sko behøver man ikke gå til, da man kan tage den på fra dag 1 af, og gå i den hele dagen, og allerede der har de formet sig til din fod. Har du ikke haft fornøjelsen at, at have et par Bubetti sko stående hjemme i garderoben, er det helt sikkert værd at prøve nu.
Alt fragt er gratis med GLS, og vi sender fra dag til dag.