Loafer sko er den idelle sko til dig der gerne fin have en pæn sko til overgangen som ikke er så lukket, men måske heller ikke lige så åben som en ballerina. En loafer kan også bruges som en lidt pænere sko, og kan give et mere fint udtryk. Vi har forskellige typer af loafers til kvinder, fra mange forskellige mærker i alle prisklasser. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 43

Trendy loafers

Loafers er blevet et rigtig godt alternativ i årgangene fra sandaler til støvler og omvendt. Ligesom ballerina altid har været en meget brugt skotype, er loafers gået hen og blevet utrolig populær. Vi ligger stor vælgt på, at alle vores loafers er i god kvalitet og derfor sidder godt på foden. Du kan også bruge et par loafers til stort set alt. Med bare ben, strømpebukser og til almindelige bukser. Om du er den klassiske type, eller søger en lidt mere speciel loafer, som kan du finde forskellige modeller her. Og vi fornyer os selvfølgelig hele tiden i løbet af sæsonerne. Se vores udvalg af loafers til kvinder herunder.

Når der er tale om loafers findes der mange forskellige typer, derfor er det vigtigt at finde lige den styles der passer til dig. Der er de mere fine loafers som er elegante og til pænt brug, men der er også loafer som er mere praktiske og hvor der er lagt meget vægt på komfort. Dette kommer meget an på hvordan modellen og sålerne er. En loafer er blevet super nem og praktisk at have hjemme i gardaroben, da det er en rigtig god sko til overgangel. Der er fx mere sko i en loafer end i en ballerina, men stadig er den mere sommerlig og let i forhold til en helt lukket sko eller snøresko. Du vil fast kunne finde en loafer fra forskellige mærker i vores sortiment. Der er både loafers til kvinden der vil have en helt enkel sko uden så meget pynt osv, men der er også loafers hvor der sker rigtig meget på skoen, blandt andet med kæder, nitter, spænder osv. 

Vi leverer altid vores ordre fra dag til dag fragtfrit med GLS. Du har 14 dages fortrydelsesret.