Unisa er rigtig gode til at lave sko og støvler med høje hæle, som er meget komfortable at gå i. De formår at lave bløde såler og en rigtig god plateau, så skoen/støvlen ikke virker særig høj at have på. 
Unisa udvikler sig rigtig meget hele tiden, og sørger for at følge trenden, men stadig holde meget fokus på, at Unisa er Unisa og altid meget genkendeligt. Mærket har sin helt egen feminine stil, og det er præcis det folk rigtig godt kan lide ved Unisa. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 61

Lækre kvalitetssko fra Unisa

Unisa har også udviklet deres sortiment rigtig meget med tiden, og derfor er det ikke kun de fine højhælede sko og støvler, som du finder hos os fra Unisa nu. Der vil også være mere grove typer at finde, samt flade sko mm. 

Deres sandaler er altid i fineste kvalitet, men samtidig med bløde fleksible såler. De er kendt for ofte at bruge ægte svarrowski sten på deres sandaler. 
Vi har et flot og stort udvalg fra Unisa hele året rundt, og får altid både forår og efterårskollektionerne leveret af én omgang hver sæson. 

Unisa er et mærke vi har været utrolig glade for at forhandle siden butikken åbnede. Det er et mærke som ikke ligger i så mange butikker, og derfor et lidt mere specielt produkt.

Unisa er et spansk brand med unikt design. Unisa sko, støvler og sandaler er baseret på kvalitet og perfekt pasform. Unisa formår at skabe yderst smukke sko, sandaler og støvler der samtidig er som en drøm på fødderne. 

Unisa genkendes ved deres utrolig fine design, som skiller sig ud fra alle andre. Vi har ikke et andet mærke der minder det mindste om Unisa, derfor er det utrolig godt præsenteret i vores butik. 

Varerne fra Unisa bliver sendt direkte fra Spanien, så vi har kun det vi har på lager nu, og kan ikke bare bestille flere str mm. Derfor skal man være hurtig, hvis man ser en vare fra Unisa man ønsker. Ellers er muligheden for genbestilling ved dette mærke lidt sværere. Dette gør også brendet lidt eftertragtet, da alle ikke går i varerne.