Unisa er rigtig gode til at lave sko og støvler med høje hæle, som er meget komfortable at gå i. De formår at lave bløde såler og en rigtig god plateau, så skoen/støvlen ikke virker særig høj at have på. 

Deres sandaler er altid i fineste kvalitet, men samtidig med bløde fleksible såler. De er kendt for ofte at bruge ægte svarowski sten på deres sandaler. 

Fra unisa er vores udvalg af sommerkollektionen som regel større end efterårskollektionen. Men vi formår altid at have et bredt udvalg herfra.

Viser 1 - 42 af 55

Unisa er et mærke vi har været utrolig glade for at forhandle siden butikken åbnede. Det er et mærke som ikke ligger i så mange butikker, og derfor et lidt mere specielt produkt.

Unisa er et spansk brand med unikt design. Unisa sko, støvler og sandaler er baseret på kvalitet og perfekt pasform. Unisa formår at skabe yderst smukke sko, sandaler og støvler der samtidig er som en drøm på fødderne. 

Unisa genkendes ved deres utrolig fine design, som skiller sig ud fra alle andre. Vi har ikke et andet mærke der minder det mindste om Unisa, derfor er det utrolig godt præsenteret i vores butik.