Det etablerede brand Billi Bi, designer sko og støvler til kvinder i et moderne design og en komfortabel kvalitet. Hos Unik Sko har vi forhandlet Billi Bi siden vores opstart, og her kan du altid finde et bredt udvalg af Billi Bi sko, støvler og sandaler til enhver smag. Det danske brand har mere end 80 års erfaring i branchen og er med årene blevet et veletableret brand i Danmark og Skandinavien. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 84

Billi Bi - moderne og skandinavisk design

Her i sortimentet introducerer vi løbende flotte modeller fra Billi Bi, som ikke kun er elegante og klassiske, men også udfordrer tidens smarteste tendenser. Vi fører Billi Bi nyheder indenfor kategorierne sko, ankelstøvler, ballerinaer, espadrilles, sandaler, støvler, loafers, pumps, snøresko, vinterstøvler, sneakers og mange flere. Klæd dine fødder godt på til både hverdag og fest – se nærmere på vores brede udvalg af Billi Bi sko, støvler og sandaler her. Du er altid garanteret god service og hurtig levering, når du handler her hos Unik sko.

Billi Bi er et af Skandinaviens førende modebrands indenfor sko, og de går ind for god kvalitet, fantastisk pasform og et elegant skandinavisk design. De har altid fingeren på pulsen i forhold til nyeste mode og trends. Billi Bi er først og fremmest kendt for deres populære støvler til efteråret, som blandt andet inkluderer langskaftede støvler, ankelstøvler, højhælede støvler, flade støvler, vinterstøvler og støvletter med hæl. Billi Bi udfordrer sig selv ved at skabe moderne sko og støvler, som stadig er klassiske og stilrene. Aldersmæssigt er målgruppen til Billi Bi utrolig bred, da deres sko appellerer til næsten enhver kvinde, og derfor er vi også glade for at forhandle mærket her på siden. Vores Billi Bi sko, støvler og sandaler er normalvis sande i størrelserne, dog kan der nogle gange være forskel på modellerne, hvilket vi selvfølgelig oplyser om i de enkelte varebeskrivelser. Hos Unik sko sender vi billigt og hurtigt til kunder i hele Danmark. Ved ombytning af varer sender vi også dine nye sko retur gratis. Ønsker du at glæde en, du holder af med nye sko, skal du blot skrive i ordrekommentarfeltet, hvornår gaven skal gives. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket smukt ind.

Kvalitets sko og støvler fra Billi Bi

Kreativitet, kvalitet og godt håndværk har siden dag et været de centrale værdier, som Billi Bi fokuserer på, når de med passion designer og producerer sko, støvler og sandaler til kvinder. Her på siden er vores sortiment bygget op omkring elegante og eksklusive sneakers, støvletter, ballerinaer, loafers og meget mere fra det anerkendte brand. Her kan du også være heldig at finde gode tilbud og udsalg på Billi Bi sko, støvler og sandaler. Med mere end 80 års erfaring i branchen er Billi Bi blevet et stærkt brand i den danske skoindustri. Størstedelen af produktionen foregår i Sydeuropa af blandt andet spanske skomagere. Her har man fokus på italienske skindkvaliteter og kreative arbejdsmetoder, som resulterer i produkter af højeste kvalitet. Virksomheden går meget op i at udvikle deres produkter og forbedre komforten i skoene. Billi Bi sko, støvler og sandaler er ikke kun tidsvarende, edgy og moderne men også behagelige at gå rundt i dagen lang. Billi Bi er derfor det helt rigtige mærke til kvinden, der værdsætter høj kvalitet og moderigtige sko.

Billi Bi sko, sandaler og støvler

Billi Bi er nu et af Skandinaviens førende brands indenfor sko. Billi Bi er et modebrands der går ind for god kvalitet og pasform samt et elegant skandinavisk design. De har altid fingeren på pulsen, og står først med den nyeste trend og mode.
Billi Bi er først kendt for deres populære støvler til efteråret - bland andet langskaftet klassiske støvler. Billi Bi udfordrer dog sig selv mere og mere modemæssigt nu, samtidig med, at deres sko, sandaler og støvler stadig er klassiske. Til kvinden der værdsætter høj kvalitet, samt følge trenden og stadig være klassisk, så er Billi Bi det helt rigtige mærke.
Billi Bi fylder meget i vores forretning/webshop, da vi er utrolig glade for, at sælge mærket. Aldersmæssigt er målgruppen til Billi Bi utrolig bred, da deres sko rammer næsten enhver kvinde.
Billi Bi går mere og mere op i at udvikle deres varer, så der bliver bedre og bedre komfort i sålerne.
Størrelserne plejer at være meget normale og lige over. Der kan somme tider godt være lidt forskel på læsterne, men det oplyser vi selvfølgelig om ved den enkelte varebeskrivelse. 

Altid moderigtigt fodtøj fra Billi Bi

Vi er altid super begejstret, når vi køber Billi Bi ind til butikken, lige så vel som når vi modtager nyhederne i forretningen. Billi Bi er et mærke for os, som vi altid ser frem til, at komme ind og se de skønne nyheder fra. De er altid først med det nye, og for os, er Billi Bi det mærke, som vi forventer viser den nye smarte trend i butikken.
Billi Bi laver så utrolig mange forskellige typer sko, af både støvler, sko, pumps osv. Vi har altid et meget bredt udvalg, og præcis dette, gør mærket så fantastisk, at der er mange forskellige typer og modeller at vælge mellem.
Netop ved Billi Bi hænger priserne meget sammen med produktet. Varerne der bliver leveret fra Billi Bi, er altid i en super lækker kvalitet, syet på bedste og dyreste måde, og dernæst er brandet utrolig eftertragtet, og har en høj efterspørgsel. 
Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.