Billi Bi

Billi Bi sko, støvler og sandaler.
Fransi A/S som står bag Billi Bi startede i 1936. Senere hen besluttede de sig for, at udvide deres virkomhed og begyndte derfor at designe sko til kvinder. Dette blev hurtigt en succes, og Billi Bi damesko blev hurtigt deres fokusområde.

Vi har forhandlet Billi Bi siden opstart af vores butik, og vi har et bredt udvalg af Billi Bi sandaler, sko- og støvler, og det vil vi fortsætte med, og gerne udbygge mere og mere.

Viser 1 - 45 af 45
Viser 1 - 45 af 45

Billi Bi er nu et af Skandinaviens førende brands indenfor sko. Billi Bi er et modebrands der går ind for god kvalitet og pasform samt et elegant skandinavisk design. De har altid fingeren på pulsen, og står først med den nyeste trend og mode. 
Billi Bi er først kendt for deres populære støvler til efteråret - bland andet langskaftet klassiske støvler. Billi Bi udfordrer dog sig selv mere og mere modemæssigt nu, samtidig med, at deres sko, sandaler og støvler stadig er klassiske. Til kvinden der værdsætter høj kvalitet, samt følge trenden og stadig være klassisk, så er Billi Bi det helt rigtige mærke.

Billi Bi fylder meget i vores forretning/webshop, da vi er utrolig glade for, at sælge mærket. Aldersmæssigt er målgruppen til Billi Bi utrolig bred, da deres sko rammer næsten enhver kvinde. 
Billi Bi går mere og mere op i at udvikle deres varer, så der bliver bedre og bedre komfort i sålerne. 

Størrelserne plejer at være meget normale og lige over. Der kan somme tider godt være lidt forskel på læsterne, men det oplyser vi selvfølgelig om ved den enkelte varebeskrivelse. 

Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke.

.