Danske Nature laver sko og sandaler, der giver glade fødder. Komforten er i fokus, når de håndlavede sandaler bliver produceret af erfarne fagmænd i Portugal. Derfor har de også fundet vej ind i sortimentet her hos Unik Sko, hvor har vi sammensat et udvalget med fokus på kvalitet, behagelige design og farver til enhver smag. Se mere lige her i kategorien, hvor du med garanti kan gøre en god handel på et par Nature flade sandaler, som vil holde sæson efter sæson.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Nature flade sandaler - holdbare og prisvenlige

Enhver, der holder af naturformede og behagelige sandaler, vil sætte pris på vores varierede og prisvenlige udvalg af flade sandaler fra Nature, som du kan se nærmere på lige her. Når du køber et par Nature flade sandaler, får du dig et par slidstærke sko med en ekstra lang levetid. Nature producerer nemlig deres sko ud fra et ønske om, at de skal kunne holde mange år ud i fremtiden. Hvem vil ikke gerne have et par lækre sandaler, der ikke overskrider budgettet, og som holder sæson efter sæson? Vores brede udvalg byder på modeller, farver og størrelser til ethvert behov, så du kan med garanti finde et par Nature flade sandaler, der falder i din smag, her i kategorien. Sålen på vores mange behagelige sandaler er lavet af ergonomisk naturgummi med korkrester, som er stødabsorberende og giver en fantastisk komfort. Selve sandalen er fremstillet af vegetabilsk garvet læder eller ruskind, der er fri for krom og andre uønskede kemikalier. Mange af modeller er designet med justerbare velcro-remme fortil og bagom hælen, hvilken gør det nemt for dig at tilpasse sandalen, så den sidder tæt og behageligt om dine fødder. Kvalitet og gode priser kan sagtens gå hånd i hånd, og det er vores udvalg af Nature flade sandaler et godt bevis på. Hos Unik Sko kan du finde gode tilbud året rundt, så tag endelig et nærmere kig.

Flade sandaler fra Nature er etisk producerede

Nature er en lille, men moderne, virksomhed, der samarbejder med certificerede, etiske partnere for at lave sko ud fra en række menneskelige værdier, som sætter personer over profit. I dine nye Nature flade sandaler kan du gå sommeren tynd med god samvittighed og uden ømme fødder. Sortimentet byder på Nature flade sandaler i elegante og neutrale farver såsom sort og forskellige brune nuancer. Her kan du med garanti finde en sandal, som matcher det meste i din garderobe, uanset om du har en trendy eller klassisk stil. De flade Nature sandaler går flot til både bukser, nederdele og kjoler, og der er derfor tale om en alsidig sko, der egner sig både til hverdag og festlige anledninger. Du er altid velkommen i vores lokale butik i Nykøbing F, men uanset om du besøger os fysisk eller handler her i webshoppen, står vi klar med kundeservice i særklasse. Vi kan træffes på tlf. +45 28 83 26 83 eller via webshoppens kontaktformular, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde dine nye Nature flade sandaler.