DL Sport sko specialiserer sig i alle former for sneakers typer. Feminine, moderigtige og yderst komfortable i en luksusudgave er hvad man kan forvente sig af en DL Sport. DL Sport sko er bygget op indvendigt med rigtig svangstøtte osv. Der er mange forskellige modeller, derfor også mange forskellige opbygninger i forhold til hvor høje sålerne er osv. Det er en pæn sko, og de bruges lige så meget til pæne lejligheder som til hverdag. Designet varierer også meget fra model til model, da nogle er med snøre, andre med lynlåse og nogle med begge dele. Sko fra DL Sport henvender sig til kunden som er stilbevidst, og ønsker et både sporty og feminint look i en form for luksus sneaker, og ikke er til almindelige kondisko osv. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 4 af 4

Feminine og smarte DL Sport sko

DL Sport laver sko i mange forskellige materialer, og man kan sammensætte skoene ved indkøb præcis som man i butikken ønsker. Derfor kan der være mange forskellige kombinationer af sammen model, og de er ikke til at finde alle steder. Ens for dem alle er, at der sker lidt på alle modeller, der er enten lidt lak i skindet, glitter eller andre sjove materialer. Dette gør skoen unik, og giver dem den helt rigtige finish med lækre detaljer. DL Sport sko er en sko i særklasse. Prisen ligger i den lidt højere ende for den type sko, men er tilgengæld alle pengene værd, da man går som en drøm i den, samt skoen dækker et virkelg bredt behov. 
Sko fra DL Sport kan bruges nærmest året rundt, både med strømper og bare fødder.

Sneakers fra DL Sport sko

Vi får både forårsmodeller samt efterårsmodeller hjem fra DL Sport, og generelt er det modeller der kan bruges året rundt. De fleste DL Sport sko er lavet som smarte sneakers, og dækker i hvert fald sneakers behovet. Sko fra DL sport kan bruges til både kjole og bukser, og går rigtig godt til stort set alt slags tøj. Om du er fin i tøjet, eller meget afslappet, vil der altid være en sko fra DL sport der passer perfekt til outfittet.