Pavement er blandt andet blevet kendt for de mange flotte og moderne støvler, de designer. Her i Skandinavien er vi glade for den tilbagelænede stil, hvor feminint og maskulint mikses og matches på kryds og tværs. Her er et par flade støvler et oplagt valg, hvis du mangler et par hverdagssko eller -støvler, der sikrer god komfort og et stærkt look. Pavement flade støvler findes i rigtigt mange moderne designs, der alle spiller på tidens trends og tendenser inden for skomode – dog uden at tabe den velkendte Pavement attitude. De flade støvler fra Pavement findes blandt andet som rå bikerstøvler med flotte detaljer såsom grove såler og spændebånd. Der er også mere feminine, men stadig rockede modeller med let løft i hælen og en mandelformet snude. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Pavement flade støvler

Her hos Unik Sko har vi samlet et fedt udvalg af Pavement flade støvler i mange forskellige og unikke designs. De flade støvler fra Pavement findes nemlig i alt fra et meget råt look med spændebånd til nogle mere feminine designs. Du har derfor massere af muligheder for at finde frem til lige netop den støvle, der passer til din stil – uanset om du så har en lidt mere rocket tøs i maven, eller om du går efter det elegante og feminine udtryk. Med et par Pavement flade støvler bliver dine fødder også rigtig godt gående, for uanset hvilken model du vælger, så vil du altid få en støvle i topkvalitet.  De gode og slidstærke materialer, den stabile hæl og den perfekte pasform er nemlig alt, hvad dine fødder har brug for, når de skal være klædt godt på. De holdbare materialer betyder også, at du vil glæde af støvlerne i lang tid, hvis de får den rigtige pleje. De flotte designs og den høje kvalitet og komfort betyder, at du får en lækker og moderne støvle, der passer til rigtig mange forskellige slags outfits, og som kan give lidt mere power og stil til hverdagens outfit.

Flade støvler fra Pavement der er både rå og feminine

Uanset om du er til grove bikerstøvler med bred pasform eller mere delikate støvletter, vil du herunder kunne finde et par støvler med flad sål i en rigtig god kvalitet. Pavement arbejder altid med ægte skind i deres kollektioner. Dette er med til at sikre støvlerne en lang levetid, hvis du sørger for at give dem den rette pleje. Der er lidt til enhver kunde, da deres sortiment efterhånden er meget bredt. Hos Unik sko kan du finde flade støvler der har helt forskellige look's fra Pavement.
Køb Pavement flade støvler og pift garderoben op lige her hos Unik Sko.