Første levering af Puma sneakers til Unik sko, er foråret 2021 - så vi ser frem til at kunne vise jer en masse lækre sneakers fremover, i langt større omfang. Vi har mange forskellige type sneakers, fra forskellige mærker, men Puma er uden tvivl det mærke, som specialiserer sig mest i at lave sneakers. Derfor kan vi også garantere, at ved køb af en Puma sneakers, får du en fantastisk sko til pengene. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 19 af 19

Moderigtige sneakers fra Puma

Puma ved 100% hvordan der produceres en sneakers, som både er smart, komfortabel, slidstærk og tilpasser sig stort set alle piger og kvinder, i alle aldre. Nedenfor ser du et lækkert udvalg af Puma sneakers, og dette sortiment vil helt sikkert vokse fra sæson til sæson, så vi altid kan og vil præsentere en stort udvalg. 

Der er ingen tvivl om, at man ser sneakers stort set alle steder, og fra stort set alle mærker. Puma har dog den fordel, at de i nu 70 år har specialiseret sig i sneakers, som har et meget bredt spænd. Puma sneakers går lige fra sko der bruges til sportsaktiviteter, til moderigtige sneakers, som kan bruges til hverdag samt de unge konformander. Puma ved lige hvad de laver, og de formår at ramme rigtig mange kvinder med deres skønne produkter. Ved køb af en sneakers fra Puma, får du rigtig meget for pengene. Pasformen er kvaliteten er helt fantastisk, og prisen formår de endnu, at holde på et meget fornuftigt niveau. Disse sko findes i mange forskellige kombinationer og farver, derfor vil der næsten altid være en der passer lige netop dig. 
Der findes også flere forskellige modeller og udtryk fra Puma, og vi vil så vidt muligt præsentere lidt af hvert. 

Puma sneakers til kvinder

Vi har valgt at specialiserer os i Puma sneakers til kvinder, da vi udelukkende har damesko. Pumas er kendt for at være noget særligt , og derfor ser du næsten også Puma-sneakers overalt at se i bybilledet, i stort set alle lande. Hos Unik sko finder du forskellige modeller og farver, og vi vil forsøge at have så meget så muligt så vi rammer bredt. Kvinden der ønsker en nedtonet sneakers, eller derimod en Puma sneakers med farve og spræl på, skal altid kunne finde dem hos os. Idag kan vi næsten style Puma sneakers til stort set alting. Det spænder lige fra shorts, kjoler, nederdele, bukser osv., stort set hele året rundt, til alle årstider. Det ses også idag, at det ikke kun er det sporty look de kan udtrykke, men også en look som gør sig gældende til mere festlige lejligheder, og endda også konfirmationer samt andre fester, hvor vi især ser de unge benytte sig rigtig meget af sneakers fra Puma.