Mange kender Cashott for deres utrolig lækre sandaler de gennem de sidste par år har produceret. Vi har altid lagt mest vægt på deres sommerkollektion, da sandalerne er utrolig populære og meget kendte blandt kvinder der ønsker smarte sandaler blandt andet med hæl, men med fantastiske bløde såler. Nu gør vi os også meget umage i, at have et flot udvalg af deres efterårsvarer, da de tilsyneladende er minsdt lige så lækre og komfortable som deres sandaler.

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 21 af 21

Sko, støvler og sandaler fra Cashott

Cashott er et dansk mærke, der går op i kvalitet og komfort samtidig med, at de formår at følge med tiden og trenden. Bag mærket står Jens Schøtt som designer, som tidligere også har designet Billi Bi. Cashott Bliver produceret i Portugal af de lækreste skind fra Italien. Cashott bruger kun ægte skindmaterialer, og arbejder ud fra det princip, at du skal have mere en du betaler for - altså "value for money", og det er vi absolut enige i at du får. Cashott sandaler, sko og støvler har utrolig lækker pasform og bløde såler. Cashott har et lidt mere råt design, men stadig med feminine detaljer, til pigen med lækker stil, men ikke vil gå på kompromis med komforten. Mærket Cashott har fuldt os siden vi startede butikken op, og vil fortsætte med at følge os. Vi har et bredt udvalg af Cashott, som du kan se nedenunder!

Vi har et lækkert udvalg fra Cashott der dækker bredt

Målgruppen til Cashott er meget bred, da vi sælger dem til kvinder i stort set alle aldre. Kollektionen er også meget bred, da der er modeller hvor der er lagt meget vægt på komfort, og også modeller hvor de er meget moderigtige, og hvor der er set på mange fine detaljer og finesser. 
Cashott formår at holde deres priser på et fornuftigt prisleje, hvor stort set alle kan være med. Derfor er målgruppen også meget bred, da de henvender sig til flere forskellige kunder. 
Vi repræsenterer Cashott året rundt, både på støvler og sko, samt sandaler om sommeren. 
Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye varer gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakken ind, så levere vi en smuk pakke. Ved handel af julegaver bytter vi til og med d. 5 januar.