I denne kategori kan du se nærmere på vores flotte udvalg af sneakers og slip on sko fra mærket Ca’shott. Selvom skomærket først og fremmest har slået sig fast på at lave lækre sandaler i læder til damerne, er deres efterårskollektioner bestemt også værd at holde øje med. 

Vi har desværre ikke flere Ca’shott sneakers / slip on, men klik her og se vores store udvalg af Sneakers

Slip on sneakers fra Cashott

Ca’shott sneakers / slip on sko passer til damer i alle aldre, der gerne vil have lidt sporty charme ind i deres garderobe. Hvor sneakers førhen var forbeholdt sportsudøvere, er de nu at se over alt i mode- og gadebilledet. Sneakers kan nemt styles, så de passer til både hverdag og arbejde. Vil du gerne have et komfortabelt par sko, der samtidig ser pæne ud, er Ca’shott sneakers / slip on et oplagt valg for dig. 

Skoene herunder er lavet af lækre og kvalitetsfulde materialer såsom læder og ruskind i de fineste farver og nuancer, der giver de sporty sko et mere elegant og poleret look. De er derfor pæne til både jeans, bukser, kjoler og nederdele. De giver en fin kontrast til en ellers klassisk påklædning. Hvor sneakers har snørebånd, er slip on skoene lige til at stikke foden i. Her hos Unik Sko er vi sikre på, at du hurtigt vil blive rigtigt glad for dine nye sneakers eller slip ons fra Ca’shott.

Smarte cashott slip on sneakers

Hos Unik Sko er vi vilde med sneakers og slip on fra Cashott. Kendetegnende for dem er deres stilfulde, enkele, men rå design. Med sin kompromisløse tilgang til komfort og kvalitet får Cashott ethvert skohjerte til at banke. Det særlige ved sneakers fra Cashotts er den relative tykke ydersål af gummi, som følger fodens bevægelser og giver et moderne udtryk i både look and feel. Cashotts sko er lavet af naturmaterialer, har små feminine detaljer og er yderst behagelig at hoppe i. Cashott sikrer dig et par sko, er ikke lige går af mode. De er så populære at både unge og ældre mænd såvel som kvinder har fundet vej til dem. Og hos Unik Sko gør vi det lidt billigere for dig at få fingrene i dit næste par sneakers. Vi tilbyder dig nemlig fri fragt med GLS, dag til dag levering og 14 dags returret.