Se vores store udvalg af rigtig gode Pavement tilbud her på siden hos Unik Sko. Da du er landet på en tilbudsside, vil udvalget naturligvis variere, men én ting er sikkert - når det er Pavement tilbud, vi har med at gøre, er kvaliteten altid helt i top. Du finder et udvalg af blandt andet sandaler, støvler, loafers, vinterstøvler og ankelstøvler, og man ser med det samme, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Filtrer efter

Mærke
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 25

Se de mange Pavement tilbud - fra chunky såler til feminine detaljer

Pavement er ikke et gammelt brand, men ikke desto mindre har de fuldstændig styr på, hvordan man laver moderigtige, stilrene og seje kvalitetssko til alle årstider og til alle kvinder. Netop kvaliteten er tydelig at få øje på her blandt vores Pavement tilbud. Brandet er dansk, og det er repræsenteret i mere end 400 butikker rundt omkring i Europa. Skoene bliver som sagt designet i Danmark og sidenhen fremstillet af nøje udvalgte skomagere i Portugal og Spanien. Det, som er særligt ved Pavement skoene, er diversiteten. Du finder alt lige fra elegante sandaler til rå støvler med super chunky såler, og det er blandt andet det, vi er vilde med - der er i sandhed noget for enhver smag. Se nærmere på de mange gode Pavement tilbud her på siden.

Gør et godt køb hos Unik Sko og få flere fordele

Kvalitet og komfort er ligeledes to ord, som i høj grad rimer på Pavement og deres sko. Erfaring viser, at når du først investerer i et par Pavement sko, så kan du bruge dem i flere sæsoner - både når det kommer til designet og kvaliteten. Her hos Unik Sko har vi skarpe priser på alle vores produkter, men på denne side ser du altså vores gode Pavement tilbud, hvor vi har presset de i forvejen gode priser lidt ekstra. Når du køber dine sko her hos os ved Unik Sko, får du glæde af vores lange erfaring med rigtig god kundeservice. Først og fremmest er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til os enten ved at ringe til os på telefon 2883 2683 eller ved at besøge os i vores fysiske butik i Nykøbing F. Uanset hvordan du tager kontakt, er vi klar til at hjælpe dig med eventuelle tvivlsspørgsmål. Vælger du at slå til og gøre brug af et af vores Pavement tilbud, sikrer vi dig desuden dag til dag-levering, så du hurtigst muligt kan tage dine nye sko i brug. Køber du for over 300 kr., skal du heller ikke tænke på fragten. Er der plads til et par ekstra sko derhjemme, kan du med stor fordel kigge nærmere på vores Pavement tilbud med det samme.