Her ses alle de skønne højhælede støvler fra Pavement. Der er mange forskellige typer, både brede, smalle og tynde hæle, i mange forskellige højder. Det samme gælder snuderne på støvlerne, hvor vi både ser runde, kantede og spidse. Pavement højgælede støvler er et vidt begreb, da udvalget bliver udviddet sæson efter sæson. Vi sælger rigtig mange højhælede støvler, da man er begyndt at bruge dem mindst lige så meget som en sko, når man skal være pæn i tøjet. De bruges til både kjoler og bukser, og er super anvendelige. Pasformen er alle de højhælede støvler fra pavement er rigtig god, og de har også en god komfort. De fås i forskellige farver og skindmaterialer alt efter hvad man er til. Det største udvalg i Pavement højhælede støvler er i efteråret, hvor forår/sommer kollektionen er mere sko og sneakers. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Smarte Pavement højhælede støvler

Prismæssigt ligger Pavement højhælede støvler i den fornuftige ende. De er ikke billige, men det er heller ikke de dyreste på markedet. Når man kigger på hvordan støvlerne er lavet, og at det altid er skind, så får man meget for pengene. Aldersmæssigt rammer Pavement bredt, da det både er de unge og de voksne som falder for dette produkt. Der er forskellige modeller til de forskellige aldre, og de højhælede støvler fra Pavement følger altid moden rigtig godt samtidig med, at de er klassiske og tidsløse.

Bredt udvalg af højhælede støvler fra Pavement

Idag er en højhælede støvle ikke bare en normal klassisk støvle med en høj hæl. Den seneste tid, er der sket rigtig meget, også hos Pavement, med alle de lækre højhælede støvler. Der er kommet mange nye modeller til, og fx når man kigger på de lidt mere hverdagsbetonede støvler, så er dem med de små blokhæle osv., utrolig populære, da de er meget anvendelige og komfortable. Det samme gælder det moderne cowboy inspireret look, der er også en fantastisk spiselig hæl på, som ikke er for høj at have på en hel dag.