Nature har også et lille udvalg af vinterstøvler, som er foret med 100% ægte uldfoer. Det er et produkt de kommer mere og mere frem med, og kommer til at vise forskellige modeller, nemlig både med og uden snøre. Der er også lidt forksllige farver at vælge mellem når vi ser på vinterstøvler fra Nature, men det er igen noget der kommer mere og mere frem, og der vil også komme et større udvalg i farver, prints mm. 

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Varme vinterstøvler fra Nature

Alt materiale der er brugt til vinterstøvlerne fra Nature, er bedste kvaliteter, og igen meget miljøvenligt. Man kan altid holde varmen i støvlerne, da de er 100% lammeforet. Selvom det er en varm vinterstøvle, har de stadig et rigtig smart look, og kan bruges til både kjoler og bukser.
Vi kan klart anbefale at købe en vinterstøvle fra Nature, da komforten ikke fås bedre. 

Nature vinterstøvler der er smarte og praktiske

Nature vinterstøvler formår at have det helt perfekte unikke look, da de er super smarte samtidig med at de er varme og har verdens bedste komfort. Vinterstøvlerne fra Nature kan bruges til både bukser og kjoler, og er faktisk meget anvendelige til det meste tøj. 
Man skal huske at imprægnere Nature vinterstøvler, da man ikke må kalde dem vandtætte, før der er en TEX materiale i. Derfor er det vigtigt at imprægnere støvlerne så de bliver vandafvisende.